Motivul şocant pentru care i-au tăiat degete de la mâini şi tendoanele! Şeful Claunului Sportivilor, internat sub pază!

În urma întâmplărilor care au avut loc în cartierul Tei Toboc, noi dezvăluiri ies la iveală. Motivul care a stat la baza altercaţiei dintre Bebino şi  Napoleon Gheorghe este unul neaşteptat!

Clipe terifiante s-au întâmplat azi-noapte în carierul Tei Toboc, după ce un adevărat masacru s-a dezlănţuit. Potrivit Libertatea, Bebino, pe numele real Marius Alin Alecu a căzut pradă Clanului Ţiganilor. A fost atacat în plină stradă, fix cu două zile înainte să împlinească vârsta de 27 de ani.

Motivul care a stat la baza măcelului a constat în taxa de protecţie pe care Bebino i-a cerut-o lui Napoleon Gheorghe. Şeful clanului sportivilor a fost aşteptat cu săbii şi topoare. 

Are degetele amputate şi toracele tăiat

Drept urmare a masacrului dezlănţuit în cartierul Tei Toboc, Bebino a ajuns în stare gravă la spital, cu degetele amputate, toracele tăiat de sabie, dar şi tendoanele de la mâini secţionate. În momentul de faţă, bărbatul se află internat la Spitalul Sf.Pantelimon din capitală, fiind păzit pentru a se evita o posibilă continuare a scandalului.

Clanurile sunt în război, iar pe viitor se aşteaptă noi violenţe mult mai grave decât ceea ce s-a întâmplat deja. A fost deschis dosarul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, iar nepotul lui Napoleon Gheorghe este căutat de Poliţie, fiind suspectat de gestul extrem. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro