Nadir a decis când se însoară cu mama copiilor! Cum se pregăteşte artistul pentru nuntă!

+3 click pentru
galerie

Devenit pentru a doua oară tată, Nadir a decis să facă pasul cel mare şi să o ducă în faţa ofiţerului de stare civilă pe femeia iubită.

Este unul dintre cei mai carismatici artiști de la noi, dar puţini ştiu că în spatele artistului Nadir se ascunde o poveste de viaţă emoţionantă. A cunoscut succesul pe plan muzical, dar nu a fost ocolit de probleme. Şi-a pierdut mama încă de la o vârstă foarte fragedă, iar tatăl a ţinut loc şi de mamă, dar şi de tată. "Nu mi-a lipsit niciodată nimic, dar am fost educat să nu îmi lipsească nimic! Aşa sunt eu, dacă stau degeaba eu simt că mor! Nu m-am bazat niciodată pe alţi oameni. Eu am crezut mereu în visul meu", spune artistul. A crezut mereu în visurile sale, iar pentru fiecare alegere pe care a făcut-o în viaţă s-a consultat cu cel mai important om, tata. "Tata este prietenul meu şi la bine şi la rău. Noi vorbim deschis. Uneori simt că se inversează rolurile. Eu încerc să mă motivez mereu. Am momente când nu mai pot, dar găsesc mereu puterea să merg mai departe. Am fost educat să fiu om, indiferent de religie. Tata a fost şi mamă şi tată. Sora mea a fost lângă mine mereu, a fost ca mama mea. Chiar dacă nu ne vedem foarte des, noi suntem o familie unită şi ne dorim ca şi copiii noştri să fie uniţi", declară Nadir.

Interviul în exclusivitate îl vedeţi azi, la "Star Matinal", pe Antena Stars, începând cu ora 8:00! Nadir face multe dezvăluiri neştiute până acum din viaţa dincolo de scenă.

Este tătic de fată şi de băiat, iar acum se pregăteşte pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa sa. "Iubesc copiii, vreau să am o familie numeroasă. Avem în plan şi nunta! Nu e bine să cânt la nuntă, dar eu nu am superstiţii. O facem în vară, august sau septembrie. Eu mă bazez pe chimie, mă interesează petrecerea de nuntă, nu rochii şi ţinute şi mai ştiu eu ce", explică îndrăgitul artist.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro