VIDEO / PAPARAZZI / Nadir, tată cu normă întreagă! Cum a fost filmat artistul!

+2 click pentru
galerie

Când nu cântă în studio sau pe scenă, ori când nu supraveghează şantierul şi nu apare la TV, Nadir Tamuz îşi petrece timpul alături de cele mai importante persoane din viaţa lui: familia şi prietenii.

Paparazzii SPYNEWS l-au surprins pe artist în timp ce lua o pauză de shopping la mall, pentru hrănirea micuţului Azar, băieţelul în vâstă de cinci luni. Cu toate că iubita artistului avea grijă ca băiatul să stea confortabil şi să pape tot, Nadir stătea ca pe ace. A întrebat de câteva ori dacă mai este nevoie de ceva, s-a mutat de pe un picior pe altul, iar când s-a apucat să butoneze telefonul, a început să legene căruciorul, din obişnuinţă, deşi acesta era gol.

Anul trecut, Nadir a dezvăluit la Antena Stars că micuţul Azar l-a scăpat de nuntă. "Eu nu prea sunt cu căsătoria, nu cred în treaba asta, dar am zis să fim şi noi în regulă, cu actele la zi, cum se zice. A rămas însărcinată şi nu putem să facem nuntă cu burta la gură. Va fi un băieţel", spunea Nadir, la momentul respectiv. Tot la Antena Stars, artistul a povestit şi cum s-a schimbat după ce a devenit tătic prima oară: "Devii mai rsponsabil, abia aştepţi să ajungi acasă, să îţi vezi copilaşul – eu, care nu prea stăteam acasă... Mai schimb şi scutece, îi cânt diverse melodii..."

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro