Nevasta lui Vali Nebunu, obligată să plătească o sumă uriașă, pentru ”combinația” cu fostul soț / Document exclusiv

+4 click pentru
galerie

Nevasta interlopului Valentin Băluș, alias Vali Nebunu, a fost nevoită să plătească o sumă uriașă pentru a scăpa dintr-un scandal în care a fost târâtă de fostul soț.

Soția lui Vali Nebunu, care i-a chemat, recent, în fața instanței, pe interlop și pe fostul bărbat, pentru stabilirea paternității copilului, a avut probleme mari cu legea, în urmă cu trei ani, din pricina afaceristului din Constanța cu care a fost măritată. Actuala nevastă a interlopului și fostul ei soț au fost acuzați de falimentarea firmei pe care au deținut-o în Constanța și, după un proces lung, bărbatul a fost declarat nevinovat, iar femeia a fost obligată să plătească o sumă uriașă, pentru deciziile luate în calitate de administrator al societății comerciale. 

”Admite în parte cererea formulată de CII ..., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei SC Centrul Educaţional Bella SRL. Dispune ca pasivul debitoarei SC Centrul Educaţional Bella SRL, în cuantum de 214.649 lei, să fie suportat de pârâta (soția lui Vali Nebunu - n.r.). Sumele obţinute prin executare împotriva pârâtei vor intra în averea debitoarei SC Centrul Educaţional Bella SRL şi vor fi destinate acoperirii pasivului. Respinge cererea faţă de pârâtul (fostul soț - n.r.) ca nefondată”, au decis magistrații, în dosarul amintit.

Recent, Valentin Băluș, alias Vali Nebunu, fratele lui Mircea Nebunu, lider al sângeroasei grupări de tip mafiot Sportivii care acționează sub nasul poliției și a procurorilor, a fost chemat în fața judecătorilor chiar de soția lui, pentru stabilirea paternității copilului. În același proces, nevasta interlopului l-a chemat la bară și pe fostul ei soț, un afacerist din Constanța. Prin procesul deschis recent, în care nu s-a stabilit încă primul termen, actuala doamnă Nebunu vrea să demonstreze că tatăl copilului nu este fostul soț, ci Vali Nebunu.

Conform legii, un proces de acest gen poate fi deschis atunci când o femeie, căsătorită fiind, face copil cu un alt bărbat, iar prin sentința judecătorească dorește să îl treacă în certificatul de naștere pe tatăl natural al minorului. Însă, tot legea prevede că procesul poate fi deschis în maxim trei ani de la nașterea copilului, iar cum urmașul lui Vali Nebunu a depășit deja această vârstă, este posibil ca magistrații să respingă cererea de chemare în judecată încă de la prima înfățișare, iar minorul să rămână pe numele afaceristului din Constanța.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro