Nicolae Guță, cu sora, cumnata și mama, în pelerinaj. Familia manelistului s-a botezat în apele Iordanul

Nicolae Guță, cu sora, cumnata și mama, în pelerinaj. Familia manelistului s-a botezat în apele Iordanul © Arhiva

Pe Nicolae Guță îl știe toată țara, iar manelistul a fost foarte transparent în privința vieții sale. Însă nu mulți știu că artistul este foarte apropiat de familia sa, alături de care petrece timp ori de câte ori poate. 

În urmă cu ceva timp, Mariana, Nicoleta, Daniela, dar și nurorile primei soții ale lui Nicolae Guță au mers într-un pelerinaj la Ierusalim. Ele au vizitat mai multe locuri sfinte, printre care Mormântul Sfânt, Muntele Măslinilor, dar și Grădina Ghetsimani. Vizita a fost făcută în cea mai mare discreție și doar prietenii apropiați au aflat că rudele lui Nicolae Guță s-au botezat în apele Iordanului. 

Toate rudele de la Petroşani ale manelistului sunt credincioase, în frunte cu Mariana, prima soţie a lui Guţă, căruia i-a dăruit cinci copii, pe Marian, Daniela, Nicoleta, Nicu şi Cosmin. După ce au vizitat locurile sfinte de la Ierusalim, rudele lui Nicolae Guță au intrat în intrat în râul Iordan, îmbrăcate în haine albe de pânză, speciale pentru acest ritual, pe care multe vedete de la noi l-au urmat.  „Israel, Ţara Sfântă, mulţumim Domnului”, a posta Daniela, sora Nicoletei Guţă, în urmă cu ceva timp.

Nicolae Guță, probleme de sănătate după operația de micșorare a stomacului

Nicolae Guță și-a micșorat stomacul în urmă cu ceva timp, însă după intervenție a avut complicații și a fost nevoit să ia tratament un timp îndelungat. Pe atunci medicii l-au sfătuit să își schimbe stilul de viață și să mănânce sănătos, pentru a se însănătoși. Nicolae Guță a susținut la acea vreme că a slăbit bând doar doar fresh-uri, însă el nu mai putea mânca tot ce voia având stomacul micșorat.

”Mâncam totul la gratar, mai scapam și la câte-un covrig și doi-trei cartofi pai. Fac zilnic 100 de flotări și 100 de abdomene. Într-o lună, pot da și 15 kilograme jos dacă nu mănânc pâine și carne de porc. Cartofii și pâinea sunt moartea”, declara la acea vreme Nicolae Guță


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro