Motivul pentru care Nicolae Guță nu poate fi uitat de nici o femeie care îi trece prin pat. Dezvăluiri intime din viața artistului

Motivul pentru care Nicolae Guță nu poate fi uitat de nici o femeie care îi trece prin pat. Dezvăluiri intime din viața artistul © Arhiva

Nicolae Guță este un mare cuceritor, asta e sigur! Multe domnișoare i-au trecut manelistului prin pat, iar acest lucru i-a adus manelistului notorietate, fiind considerat un adevărat Don Juan al showbizului.

Nina, o moldoveancă focoasă care a avut o relație de câteva luni cu Nicolae Guță spunea despre manelist că este un bărbat atent și foarte grijuliu, iar acest lucru a atras-o foarte mult. Chiar dacă au format un cuplu pentru doar două săptămâni, au avut o relație plină de pasiune, pe care Nina nu va uita niciodată. Mai mult, moldoveanca a dezvăluit atunci când manelistul este genul de persoană care abordează o femeie pe rețelele sociale.

"Relația cu el nu a fost de lungă durată, dar a fost superb alături de el, m-am simțit foarte bine. Este o persoană foarte faină, iar după despărțire am decis ambii să rămânem amici. Nu am obținut niciun ban în urma relației, așa cum s-a speculat în presă, nu este adevărat așa ceva. El e o persoană foarte grijulie și sinceră, m-am convins cât de mult a ținut la mine. Presa scria că ne-am cunoscut la un concert, însă nu e adevărat. Ne-am cunoscut pe rețelele de socializare, el a început discuția, am vorbit o perioadă și apoi ne-am văzut. "M-am simţit super cu el în dormitor! Ştie cum să cucerească o femeie cu vorbe dulci, ştie ce să facă în pat! Îmi zicea că mă iubeşte fiindcă ştia că sunt nebună după el! Mi-a cerut să îi fac un copil.", a declarat la acea vreme Nina.

La ce vârstă și-a început Guță viața sexuală

Manelistul a iubit femeile de mic și, potrivit tradiției rrome, acesta s-a însurat cu prima soție Mariana pe când avea doar 14 ani. Tot atunci și-a început și viața sexuală și, după despărțirea de Mariana, a întâlnit câteva femei care i-au marcat viața și pe care nu le va uita niciodată. În prezent, manelistul are o relație cu Cristina, femeia care l-a făcut tătit pentru a 11-a oară în urmă cu câteva luni.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro