Niculina Stoian vine în ajutorul medicilor din România. Gestul impresionant făcut de artistă

Niculina Stoian vine în ajutorul medicilor din România. Gestul impresionant făcut de artistă © Arhivă

Niculina Stoican se implică în eforturile împotriva pandemiei de coronavirus. Artista face donații către cadrele medicale care au nevoie de apă îmbuteliată, devenind astfel una dintre personalitățile din România care au ceva de oferit.

Potrivit Adevărul, Niculina Stoican întinde o mână de ajutor prin oferirea apei plate produse în fabrica sa de la Isverna. Beneficiarii vor fi cadrele medicale de la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin.

Mai mult, patronul unei firme de mezeluri și de carne l-a contactat pe prefectul județului Mehedinți, pentru a dispune bani și produse oamenilor aflați în izolare la domiciliu. În urma acestor gesturi, prefectul Cristinel Pavel a ținut să le mulțumească celor care se implică.

„Orice ajutor este binevenit în această perioadă dificilă pe care o traversăm.  Vreau să le mulţumesc personal pentru gestul dumnealor, prin care demonstrează că noi mehedinţenii putem fi solidari, uniţi în astfel de momente”, a transmis prefectul județului Mehedinți.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au donat 100.000 de euro

Mai multe personalități din România se implică, așa cum pot și vor, în lupta împotriva epidemiei cu COVID-19. Tot astăzi, Valentina Pelinel a anunțat că ea și Cristi Borcea au decis să doneze 100.000 de euro către Spitalul Colțea din București, pentru a face toate achizițiile de care au nevoie pentru a continua bătălia.

„Banii vor fi distribuiți catre spital începand de azi și pâna la sfarșitul lunii viitoare. Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza aceste pandemii, am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toți să fim în siguranță și protejați”, a scris Valentina Pelinel, pe rețlele de socializare.

Donații consistente au făcut și Gigi Becali (100.000 de euro) și Andra (20.000 de euro).


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro