Ninel Peia, candidatul la prezidenţiale dat dispărut, a fost găsit! Ce s-a întâmplat cu el

Ninel Peia, candidatul la prezidenţiale dat dispărut, a fost găsit! Ce se întâmplase cu el © arhivă

Ninel Peia, candidatul la prezidenţiale dat dispărut joi după-amiază, a fost găsit! IPJ Cluj a anunţat unde a fost găsit bărbatul de către poliţişti şi ce se întâmplase cu el în tot acest timp.

Candidatul la prezidenţiale Ninel Peia a fost dat dispărut joi după-amiază, după ce angajaţii de la Serviciul de Pază şi Protecţie au constatat că nu pot lua legătura cu el.

Ninel Peia fusese văzut ultima dată miercuri seara, în jurul orei 01:17, la un hotel din Cluj Napoca. Apoi, timp de câteva ore bune, nimeni nu a mai ştiut nimic de el. Joi dimineaţă a fost dat dispărut de cei care aveau misiunea să-l însoţească.

De altfel, nu era pentru prima dată când Ninel Peia se făcea nevăzut. S-a întâmplat de mai multe ori, doar că, nu pentru o perioadă lungă de timp. Din acest motiv, niciodată nu a mai fost sesizată dispariţia sa la Poliţie. 

Ninel Peia a fost găsit

Ninel Peia a fost găsit la 24 de ore după ce a fost dat dispărut în Cluj-Napoca de Serviciul de Protecţie şi Pază. Se pare că Ninel Peia se afla la Mănăstirea Putna joi noaptea şi se ruga.

Acolo, poliţiştii au constatat că Ninel Peia nu a fost victima unei infracţiuni. 

”Bărbatul semnalat dispărut de către Serviciul de Protecţie şi Pază, în cursul zilei de ieri, a fost găsit de poliţişti. Acesta era cazat în incinta unei mănăstiri din Moldova si nu a fost victima nici unei infracţiuni. Acesta a refuzat să însoţească poliţiştii pentru încheierea formalităţilor, sens in care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, anunţă IPJ Cluj.

Duminică, 10 noiembrie, va avea loc primul tur al alegerilor prezidenţiale. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro