Poliţia în alertă! Candidat la Prezidenţiale, dat dispărut!

+2 click pentru
galerie

Poliţia în alertă! Candidat la Prezidenţiale, dat dispărut! © Antena 1

Ninel Peia, unul dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale de duminică, este dat dispărut. Familia şi apropiaţii nu mai ştiut nimic de el de ore bune, iar oamenii legii sunt în alertă.

Ninel Peia, dat dispărut joi după-amiază

Ninel Peia se afla  în Cluj-Napoca, acolo unde era cazat la un hotel. Ultima dată el a fost văzut miercuri seara, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de el. În plus, candidatul la prezidenţiale nu răspunde nici la telefon. Chiar adcă acesta nu a mai fost văzut de ore bune, dispariţia sa a fost sesizată oamenilor legii abia joi după-amiază, potrivit Observator.tv.

Ninel Peia a fost văzut pe camerele de supraveghere ultima dată, miercuri spre joi noapte, în jurul orei 01.17. Atunci, candidatul la alegerile prezidenţiale a fost surprins în timp ce ieşea din hotelul în care era cazat în Cluj. Îmbrăcat în costum, Ninel Peia părea foarte calm. De atunci, nimeni nu mai ştie nimic de el, astfel că astăzi după-amiază a fost dat dispărut de SPP.

”În această dupa amiaza,  IPJ Cluj a fost sesizat de catre Serviciul de Protectie si Paza despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca iar în această dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. In cauza se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție si paza doar pe perioada activitatilor publice din cadrul campaniei electorale,  el fiind vazut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopții, la ora 1.17 minute”, au spus polițiștii din Cluj.

În plus, se pare că nu ar fi prima dată când Ninel Peia dispare, acesta fiind de negăsit, cu alte ocazii, pentru o perioadă lungă de timp, însă niciodată dispariţia lui nu a fost sesizată la Poliţie. Duminică, pe 10 noiembrie, va avea loc primul tur al alegerilor prezidenţiale, iar Ninel Peia este unul dintre candidaţi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro