Ninge ca în poveşti. Locul din România unde totul a devenit alb VIDEO

Locul din România unde totul a devenit alb © Captura video

Ninge ca în poveşti în România. Totul a fost deja acoperit de un strat mare de zăpadă.

Iarna s-a lăsat mult aşteptată, dar acum pare că şi-a intrat cu adevărat în drepturi. Iar acest lucru nu poate decât să îi bucure pe pasionaţii de sporturi de iarnă, dar şi pe cei care iubesc iarna, indiferent că practică sau nu vreun sport.

Natura se dezlănşuie în anumite zone din ţară, însă în Munţii Rarău, peisajul pare desprins din poveşti. Acolo ninge liniştit, cu fulgi mari, totul fiind deja acoperit de omăt, iar peisajul te lasă fără suflare.

Marţi, 4 februarie, ANM a emis un cod galben, dar şi unul portocaliu de vânt puternic şi ninsori pentru majoritatea regiunilor din ţară. Codul emis de meteorologi va fi valabil până pe 6 februarie, la ora 10:00. În intervalul menționat în regiunile estice vor fi precipitații, la început ninsori în zona de munte și în nordul Moldovei și mai ales ploi și lapoviță în rest, iar spre seară și noaptea vor predomina ninsorile. De asemenea, termometrele văr arăta şi cu 15 grade mai puţin. 

Şi dacă în unele zone ale ţării, iarna a venit într-un mod plăcut, în alte zone, românii se luptă deja cu vântul, dar şi cu drumurile blocate. Există deja şosele pe care se circulă doar pe un singur sens.

În judeţele Harghita, Suceava, Covasna, Bihor, autorităţile au intervenit cu material antiderapant, iar Poliţia Română le-a sugerat şoferilor ca atenţia lor să fie sporită în această perioadă, pentru a evita producerea unor evenimente rutiere neplăcute.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro