Noi declarații șocante ale Magdalenei Șerban, "criminala de la metrou": "Am auzit țipete, nu am încercat să o ajut"

Magdalena Șerban, "criminala de la metrou" © captura video

Magdalena Şerban, denumită în presă "criminala de la metrou", cea care a împins-o în fața metroului pe Alina Ciucu, a fost audiată astăzi. 

Magdalena Şerban a explicat judecătorului de caz tot ce a făcut pe 12 decembrie 2017, atunci când a omorât-o cu sânge rece pe tânăra de 25 de ani pe care nici nu o cunoştea.

Criminala de la metrou a explicat ulterior că a revenit la metrou după prima tentativă de a ucide o fată. "Apoi pe peron mă uitam la mai multe persoane și vedeam negru în jurul meu, la fiecare ce face. O fată care a venit mult spre mine în fața mea am împins-o fără să-mi dau seama. A căzut pe șine și nu se putea ridica de acolo pentru că era înălțimea mare. Doar un barbat ar fi putut să o scoată de acolo. Când era cazută striga ca pot să-i iau geanta, moment în care eu am dat cu piciorul în geantă. Fata era cu mâinile întinse, iar geanta era în una din mâinile ei. Nu am încercat să o ajut și nu am văzut lovitura dată de metrou pentru că am plecat", a povestit Magdalena Şerban.

"Criminala de la metrou" a precizat apoi că nu a fost afectată niciun moment de moartea Alinei, tânăra de 25 de ani care a fost spulberată de un tren după ce a fost împinsă de pe peronul staţiei Dristor 1.

"Toate persoanele care erau acolo au văzut că era cineva pe șine, dar nu a sărit nimeni pentru ca venea metroul. Am plecat de acolo și am auzit țipete, dar eu eram deja pe scările rulante. Apoi am plecat să-mi cumpar pantaloni și de acolo m-a luat Poliția. Am stat două ore să-mi cumpăr pantaloni. Nu m-am întrebat ce a pățit persoana pe care am împins-o pe șină, pe mine mă interesa săa-mi gasesc pantaloni mai ieftin. Regret faptele comise", a mai declarat Magdalena Șerban.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro