Noi detalii! Bărbatul depistat cu coronavirus în spitalul MAI este un fost șef al Poliției Capitalei

Noi detalii! Bărbatul depistat cu coronavirus în spitalul MAI este un fost șef al Poliției Capitalei © spynews.ro

Ies la iveală noi detalii în cazul bărbatului depistat cu coronavirus în spitalul Ministerului de Interne! În vârstă de 60 de ani, este unul dintre foştii şefii ai Poliţiei Capitalei!

Bărbatul în vârstă de 60 de ani, depistat cu coronavirus la spitalul M.A.I, este unul dintre foştii şefi ai Poliţiei Capitalei, în prezent angajat la ADP Sector 4. 

Ofiţer în rezervă al MAI, a afirmat că nu a călătorit în ultima perioadă în nicio zonă considerată cu risc de coronavirus.

Potrivit Antena 3, mai mulţi angajaţi ai ADP sunt izolaţi la domiciliu. 

Pacientul a avut simptomatologie complet diferită faţă de cea întâlnită la restul cazurilor confirmate de coronavirus. Bărbatul nu a fost izolat încă de la sosirea din spital, ci abia după câteva zile medicii au cerut să fie testat pentru virusul Covid-19.

Fostul şef al Poliţiei Capitalei, în vârstă de 60 de ani, a ajuns la spitalul M.A.I în urmă cu câteva zile şi, după ce a dezvoltat simptome pulmonare agresive, a fost testat. 

La nivelul unității medicale a fost declanșată o anchetă epidemiologică pentru identificarea tuturor contacților direcți, în special din rândul personalului spitalului. Autorităţile competente vor identifica astfel toţi contacţii direcţi. 

Accesul în unitatea sanitară a fost restricționat. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro