Noi detalii din dosarul lui Daniel Chițoiu, în urma accidentului cu doi morți. Denunț pe numele fostului ministru!

Noi detalii din dosarul lui Daniel Chițoiu, în urma accidentului cu doi morți. Denunț pe numele fostului ministru! © arhivă

Noi detalii în cazul accidentului cu doi morți, în care a fost implicat și fostul ministru al Economiei, Daniel Chițoiu. Se extind cercetările!

Se extind cercetările în dosarul lui Daniel Chițiu, fostul ministru care a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia doi oameni, soț și soție, și-au pierdut viața. 

Potrivit informațiilor transmise de Antena3, Daniel Chițoiu a fost denunțat, iar procurorii cercetează noi aspecte ale cazului. Asta nu e tot! Și medicii ar fi în vizorul procurorilor. Magistrații vor să afle dacă Daniel Chițoiu a fost favorizat în vreun fel sau nu, în momentul în care a fost internat la Terapie Intensivă.

Vă amintim totuși că, după impactul produs, Daniel Chițoiu a fost surprins în mai multe imagini în timp ce mergea alături de anchetatori, nefiind vizibilă vreo problemă de sănătate. 

"Apreciez că în această cauză nu poate fi ignorată practica judiciară anterioară a Înaltei Curți de Casație și Justiție care, nu mai demult de anul 2015, a condamnat un medic de la Spitalul Floreasca din București tocmai pentru infracțiunea de favorizare a infractorului săvârșită prin acordarea de îngrijiri medicale (nefiind necesare) fostului premier Adrian Năstase, tergiversând astfel executarea pedepsei cu închisoarea la care acesta din urmă a fost condamnat", a spus denunțătorul în cazul lui Daniel Chițoiu, potrivit Libertatea.

Accidentul a avut loc în data de 26 decembrie 2019, în jurul orei 12.10, în apropierea localității Zamfirești, județul Argeș. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro