Nouă cutremure în Albania, în mai puțin de 48 de ore de la trecerea în Noul An. Zeci de persoane și-au pierdut viața în urmă cu o lună

Nouă cutremure în Albania, în mai puțin de 48 de ore de la trecerea în Noul An. Zeci de persoane și-au pierdut viața în urmă cu o lună © arhiva

Dacă în ultima lună Albania a fost cutremurată de mai mult ori producând pagube uriașe, nici Noul An nu pare să fie altfel pentru locuitori. În doar câteva ore au avut loc 9 cutremure. 

Noul An nu pare că vine cu liniște pentru locuitorii din Albania. În urmă cu doar o lună aceștia nu au știut ce să mai facă pentru a se proteja de seismele puternice din acea zonă, iar acum au parte de același lucru. În doar câteva ore de la trecere în 2020, țara este din nou zguduită de 9 cutremure. 

Cel mai mare seism din ultimele 48 de ore din Albania a avut magnitudinea de 3,6 grade pe scara Richter și s-a produs la doar 4 ore de la trecerea în Anul 2020. Acesta a avut loc la o adâncime de 14 km. 

Cel mai mare cutremur din Albania, în 20 ani s-a produs în urmă cu o lună

Seismul puternic s-a petrecut în Albania în noiembrie a fost considerat și cel mai mare din ultimii 20 de ani. Acesta a avut magnitudinea de 6,6 grade. Peste 600 de oameni au fost răniți și alți 20 au murit. Și autoritățile române s-au implicat în operațiunea de salvare. 

Maria Gheorghiu a prezis dezastrul

Recent, Maria Gheorghiu a anunţat că o ţară va fi lovită violent de o serie de cutremure. Astăzi, şi-a anunţat cititorii că, din păcate, a avut dreptate. "Scriam despre blocuri dărâmate și despre o lumină ca un fulger care se plimbă pe suprafața pământului, această lumină era, de fapt, acei 10 km sub pământ, adâncimea la care s-a produs cutremurul", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său personal.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro