Este oficial. Nu exista date despre Gheorghe Dincă în Italia

Este oficial. Nu exista date despre Gheorghe Dincă în Italia © arhiva

Radu Tudor a prezentat marţi seară, la Antena 3 mesajul pe care l-a transmis poliţia italiană referitor la activitatea lui Gheorghe Dincă din ţara lor. 

 

Autorităţile au transmis pe această cale că NU EXISTA informaţii sau date despre Dincă în vreo bază din Italia. „Am contactat poliţia italiană şi, din surse oficiale din poliţia din Italia, nu există niciun fel de informaţii sau date despre Gherghe Dincă în vreo bază de date în Italia”, a spus Radu Tudor. De asemenea, toate datele de intrare sau de ieşire ale criminalului de la Caracal, din Italia au fost şterse. 

Mama Luizei Melencu a izbucnit în lacrimi, în direct

Mama şi bunicul Luizei Melencu au fost prezenți în platoul Acces Direct, acolo unde au vizionat imagini nemaivăzute cu adolescenta, înainte de a fi răpită de Gheorghe Dincă. În platou au fost difuzate imagini cu Luiza Melencu la majorat.  La petrecerea ei, Luiza a radiat de fericire în preajma părinţilor, rudelor şi prietenilor. Adolescenta a afişat un zâmbet larg pe faţă, semn că se bucura de moment. Alături de Luiza era şi mama ei. Cele două au cântat şi au dansat împreună. Luiza a fost strânsă în braţe şi pupată de mama ei, care părea extrem de mândră de fiica sa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro