Numărul cazurilor de coronavirus a explodat în SUA. Câte decese s-au înregistrat

Numărul cazurilor de coronavirus a explodat în SUA. Câte decese s-au inregistrat © Foto simbol arhivă

Numărul cazurilor de coronavirus a explodat în Statele Unite Ale Americii! Până acum, 35.070 au fost testate pozitiv pentru virusul Covid-19. Bilanților morților continuă, de asemenea, să crească!

Luni, 23 martie, în Statele Unite ale Americii sunt confirmate 35.070 de cazuri de infectare cu coronavirus. Numărul morților a ajuns la 458, arată Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Epidemiilor.

De asemenea, SUA are 178 de persoane vindecate de coronavirus. 

Dintre cazurile active, respectiv 34,434, 795 de persoane se află în stare critică. 

Zilele trecute, preşedintele Donald Trump, a îndemnat autorităţile competente şi firmele farmaceutice să accelereze eforturile pentru identificarea tratamentelor în cazul noului coronavirus. 

Primul senator american testat pozitiv

Duminică, 22 martie, echipa lui Rand Paul a anunțat că acesta este este primul senator american şi cel de-al treilea membru al Congresului care a fost testat pozitiv pentru virusul Covid-19. 

Conform mesajului postat pe Twitter, senatorul „se simte bine şi se află în carantină. Este asimptomatic şi a fost testat dintr-un exces de precauţie din cauza călătoriilor şi întâlnirilor sale numeroase”.

Cu doar câteva zile înainte de a fi diagnosticat cu noul coronavirus, senatorul de Kentucky Rand Paul a votat împotriva împotriva unui proiect de lege privind alocarea de resurse pentru răspunsul medical la epidemie.

Ceilalți doi membri ai Camerei Reprezentanţilor care au anunțat anterior că au fost testaţi pozitiv sunt Mario Diaz-Balart, republican și Ben McAdams, democrat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro