Numele derivate care se sărbătoresc de Sfinţii Mihail şi Gavriil! Cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiţi pe 8 noiembrie

Sfinţii Mihail şi Gavriil © doxologia.ro

Pe 8 noiembrie este mare sărbătoare pentru creştinii ortodocşi. Sfinţii Mihal şi Gavriil sunt sărbătoriţi miercuri, însă aceste nume au o mulţime de derivate. 

Citeşte şi - Cea mai puternică rugăciune către Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil! Te scapă de orice boală!

În ziua de Sfinţii Mihail şi Gavriil se sărbătoresc cei care au următoarele nume: Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabiță, Gavriil, Gavrilă, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă.

Citeşte şi - Sfinţii Mihail şi Gavriil, tradiţii şi superstiţii! Ce e bine să faci pentru a fi ferit de boli

Sunt peste 1,3 milioane de români care îşi sărbătoresc ziua de nume pe 8 noiembrie. În această zi, de Sfinţii Mihail şi Gavriil, sunt o mulţime de mesaje frumoase pe care să le trimiţi sărbătoriţilor.

  • De Sf. Mihail şi Gavril, fie ca cei dragi să te înconjoare în căldura sufletelor lor într-o zi magică, iar fericirea să te ia in braţele ei în acest moment special!
  • Îți urez „La mulți ani" pentru că porți acest nume, și fie ca Sfinții Mihail și Gavril, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară.
  • Dragă Mihai / Mihaela / Gavril Gabriel/ Gabriela, de ziua numelui tau îţi dorim un sincer La Multi Ani, să ai parte de mulţi bani, sănătateşsi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!
  • 'Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori. Îngerul Mihail să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!
  • Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfinţii Mihail şi Gavril cât mai frumoasă!

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro