Numele derivate care se sărbătoresc de Sfinţii Mihail şi Gavriil! Cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiţi pe 8 noiembrie

Sfinţii Mihail şi Gavriil © doxologia.ro

Pe 8 noiembrie este mare sărbătoare pentru creştinii ortodocşi. Sfinţii Mihal şi Gavriil sunt sărbătoriţi miercuri, însă aceste nume au o mulţime de derivate. 

Citeşte şi - Cea mai puternică rugăciune către Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil! Te scapă de orice boală!

În ziua de Sfinţii Mihail şi Gavriil se sărbătoresc cei care au următoarele nume: Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabiță, Gavriil, Gavrilă, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă.

Citeşte şi - Sfinţii Mihail şi Gavriil, tradiţii şi superstiţii! Ce e bine să faci pentru a fi ferit de boli

Sunt peste 1,3 milioane de români care îşi sărbătoresc ziua de nume pe 8 noiembrie. În această zi, de Sfinţii Mihail şi Gavriil, sunt o mulţime de mesaje frumoase pe care să le trimiţi sărbătoriţilor.

  • De Sf. Mihail şi Gavril, fie ca cei dragi să te înconjoare în căldura sufletelor lor într-o zi magică, iar fericirea să te ia in braţele ei în acest moment special!
  • Îți urez „La mulți ani" pentru că porți acest nume, și fie ca Sfinții Mihail și Gavril, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară.
  • Dragă Mihai / Mihaela / Gavril Gabriel/ Gabriela, de ziua numelui tau îţi dorim un sincer La Multi Ani, să ai parte de mulţi bani, sănătateşsi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!
  • 'Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori. Îngerul Mihail să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!
  • Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfinţii Mihail şi Gavril cât mai frumoasă!

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro