Nuțu Cămătaru a fost eliberat! Câţi bani a primit avocatul care l-a scos din pușcărie!

+5 click pentru
galerie

Nuțu Cămătaru a fost eliberat de judecători și este așteptat acasă, în cursul zilei de astăzi, de toți prietenii săi apropiați, dar în special de tânăra lui soție, Claudia Brazilianca. În același timp, avocata care l-a scos din închisoare, are de încasat o sumă incredibilă.

Condamnat la sfârșitul anului 2017, la cinci ani și cinci luni de închisoare în dosarul “Clanurilor”, Nuțu Cămătaru a făcut mai multe cereri de eliberare condiționată, însă deși erau admise de magistrații judecătoriei, erau respinse la tribunal după recursul procurorilor. Liderul interlop este acum așteptat acasă după ce Judecătoria Găești a fost de acord cu hotărârea Comisiei de eliberare condiționată de la Penitenciarul Găești, care a stabilit că Nuțu Cămătaru, pe numele său adevărat Ion Balint, poate fi eliberat condiționat.

Surse din anturajul deținutului au dezvăluit, pentru spynews.ro, că procurorii nu au făcut recurs, iar Nuțu urmează să iasă, astăzi, pe poarta închisorii și să revină la vila lui din Snagov unde îl așteaptă Claudia Brazilianca și ultimul său născut, Cezar.

În același timp, instanța a decis ca avocata care l-a apărat pe Cămătaru și care a avut calitatea de apărător din oficiu, să primească, din partea statului, nici mai mult, nici mai puțin decât suma de 80 (optzeci) de lei! Sursele citate au povestit că, după mai multe dezamăgiri legate de avocați, Nuțu ar fi decis să folosească numai apărători din oficiu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook! Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest