O asistentă din Suceava își strigă durerea, în lacrimi: „Nu vor să ne facă teste ca să venim la muncă în continuare. Dacă ies pozitive?”

O asistentă din Suceava își strigă durerea, în lacrimi: „Nu vor să ne facă teste ca să venim la muncă în continuare. Dacă ies pozitive?” © Foto simbol Pixabay

Confesiune cutremurătoare! O asistentă de la Spitalul Județean Suceava își strigă durerea în lacrimi! Femeia se teme că i-ar putea îmbolnăvi pe cei dragi și, susține aceasta, personalului nu li se fac teste pentru depistarea virusului Covid-19 pentru a veni în continuare la serviciu.

Asistenta din Suceava vrea să fie testată, dar „nu mai sunt teste”

O asistentă de la Spitalul Județean din Suceava a mărturisit că se teme că i-ar putea îmbolnăvi pe cei dragi ori alți pacienți. Femeia spune că ar putea fi infectată cu coronavirus, dar că atât ei, cât și altor colegi, nu li se permite efectuarea testelor pentru Covid-19.

„Ne-au spus că nu mai sunt teste. Asistenta șefă plângea și ea și i-a spus că nu sunt teste. Adevărul este altul, sunt teste nu vor să ne mai facă teste ca să venim să lucrăm. Dacă vom fi testați suntem obligați să stăm în izolare 14 zile și atunci spitalul nu mai are oameni. Fac asta doar ca să venim să lucrăm în continuare! Ce să facem?”, a declarat femeia la Antena3, sub protecția anonimatului.

Teama de a rămâne fără job, la spitalul din Suceava

Mai mult, asistenta medicală susține faptul că tot personalul medical se teme să-și spună nemulțumirile și îngrijorările. Motivul? Ar fi în pericol să-și piardă locul de muncă!

„Vă rog să mă credeți, vă spun cu mâna pe suflet, eu vreau doar să știu dacă familia mea are ceva. Dacă nu are, eu mă autoizolez și vin să lucrez, că nu îmi e greu. Sunt instruită. Am familie, am părinți în vârstă, am copil. Foarte mulți colegi vor să vorbească dar le e frică, le e frică pentru că toți avem familie, rate la bănci și ne trebuie locuri de muncă”, a mai spus femeia.

Amintim că echipa Ministerului Sănătății a făcut o primă evaluare a activității Spitalului Clinic Județean Suceava, pe 24 martie, în urma căreia s-a hotărât închiderea Spitalului Clinic Județean începând de astăzi, 25 martie, pentru 48 de ore, pentru realizarea procedurilor de dezinfecție.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro