O dubă a fost lovită în plin de tren, în această dimineaţă, în Suceava. O persoană a fost aruncată din maşină şi a murit

+2 click pentru
galerie

O dubă a fost lovită în plin de tren, în această dimineaţă, în Suceava. O persoană a fost aruncată din maşină şi a murit © ISU Suceava

Un accident extrem de grav a avut loc, vineri dimineaţă, în judeţul Suceava. O dubă a fost lovită de tren în comuna Şcheia. O persoană şi-a pierdut viaţa.

Accidentul extrem de grav a avut loc la primele ore ale dimineţii. Nu se ştie, momentan, care este cauza reală, însă, cel mai probabil, şoferul nu s-a asigurat în momentul în care a trecut calea ferată, astfel că trenul a lovit autovehiculul în plin. În urma tragediei o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alta a fot transportată la spital în stare gravă.

Impactul a fost atât de puternic încât una dintre persoane a fost aruncată din autovehicul.
Medicii au sosit de urgenţă la faţa locului şi au acordat îngrijiri medicale persoanei rănite, care rămăsese încarcerată. Din păcate, pentru cealaltă nu s-a mai putut face nimic.

În urma accidentului, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a precizat că traficul este întrerupt pe calea ferată în zona accidentului.

Laura Dinu, asistenta din Suceava, şi-a revenit după accident

Un alt accident extrem de grav a avut loc în Timişoara, în a doua zi din an. Laura Dinu, o tânără asistentă medicală din Iaşi, a intrat cu maşina, la volanul căreia se afla, pe contrasens şi a lovit în plin o maşină care circula regulamentar, după ce i s-a făcut rău la volan.

După o săptămână în care starea ei a fost una delicată, acum, Laura Dinu şi-a revenit, este bine şi a avut un mesaj pentru toţi cei care s-au îngrijorat de starea ei în această perioadă.

''Pentru că au circulat în ultimele zile multe informaţii referitoare la starea mea de sănătate şi pentru că am fost copleşită de mulţimea de mesaje primite, ţin să precizez faptul că în acest moment mă simt bine. Vă mulțumesc din suflet pentru mesajele frumoase de însănătoșire. Această experiență a fost cel mai rău, însă și cel mai bun lucru din viața mea. Acum știu cât sunt de norocoasă și cât de prețioasă e fiecare clipă. Am învățat să fiu recunoscătoare pentru fiecare clipă din viața mea. Chiar și pentru cele de tristețe. A fost o lecție învățată greu, încă mai învăț și încă viața îmi mai oferă lecții, dar ce lucru minunat e că sunt aici și că le pot învăța! Sănătate tuturor, că-i mai bună decât toate'', a scris Laura Dinu pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro