O elevă din Craiova a încasat o bătaie soră cu moartea,  chiar în fața școlii. Totul a fost filmat / VIDEO

O elevă din Craiova a încasat o bătaie soră cu moartea, chiar în fața școlii. Totul a fost filmat / VIDEO © captura video

Scene halucinante s-au desfășurat în fața unei școli din Cravoiva. O elevă, în vârstă de 13 ani, a fost bătută cu bestialitate chiar de o colegă. Imaginile au fost făcute publice pe Facebook.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, în fața unei școli din Craiova, acolo unde cele două adolescente învață. Nu se știe motivul pentru care minora de 13 ani a fost bătută, însă mai mulți colegi de-ai fetelor au filmat totul cu telefonul mobil, apoi au postat imaginile pe o rețea de socializare.

Videoul cu bătaia a fost distribuit și pe pagina Facebook / Lumea Bună, cu titlul Bullying-ul în școlile din Craiova a ajuns la cote alarmante, ca un semnal de alarmă pentru ca autoritățile să ia măsuri ca astfel de incidente să nu mai aibă loc.

"Având în vedere imaginile apărute pe o reţea de socializare, în care mai mulţi tineri sunt implicaţi în altercaţii, poliţiştii craioveni s-au sesizat din oficiu şi fac verificări în vederea identificării tututor persoanelor implicate şi a dispunerii măsurilor legale care se impun", au explicat reprezentanţii IPJ Dolj, conform observator.tv.

În acest caz, polițiștii din Craiova s-au autosesizat după ce au văzut imaginile, iar în urma anchetei, polițiștii le-au și identificat pe cele două minore implicate în scandal. Totodată, polițiștii au declarat că părinții minorelor nu au vrut să depună plângere la organele de polție

"Părinţii minorelor nu au dorit să depună plângeri penale în cauză, însă poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională tatălui fetei care ar fi exercitat actele de violenţă. De asemenea, persoanele implicate au fost avertizate cu privire la măsurile ce pot fi dispuse în situaţia în care vor mai fi implicate în astfel de altercaţii", au mai spus organele de poliție. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro