O familie din Tulcea, infectată cu coronavirus, așteaptă ambulanța de 2 săptămâni

O familie din Tulcea, infectată cu coronavirus, așteaptă ambulanța de 2 săptămâni © arhivă

Coronavirus continuă să facă ravagii în România! O familie din Tulcea, infectată cu COVID-19, așteaptă ambulanța de două săptămâni. Ce susțin autoritățile?

Noul coronavirus este de neoprit. Majoritatea cetățenilor români aflați în Italia s-au întors în țară și se află în carantină, izolați în propriile locuințe, statul italian fiind cel mai afectat în momentul de față. 

Potrivit antena3.ro, o familie din Tulcea, întoarsă recent din Italia este infectată cu COVID-19. Una dintre victime a lucrat în cadrul unui azil, unde mai multe persoane s-au stins din viață din cauza epidemiei cu coronavirus. Din cauza acestui lucru, persoana în cauză a fost contaminată și a răspândit virusul întregii familii.

Cei cinci se află izolați în locuința lor din Tulcea, acolo unde sunt în carantină de două săptămâni. Problema cu care se confruntă în momentul de față este legată de autorități. Conform spuselor familiei, după ce au sunat la ambulanță, li s-a transmis că nu va veni nimeni să îi ia, deoarece nu mai sunt locuri în spitale. 

Mesajul transmis de Bogdan, pacientul cu numărul 24 

Bogdan, pacientul cu numărul 24, susține că medicii nu i-au spus că trebuie să evite contactul cu alte persoane. Drept urmare, a luat această decizie din propria inițiativă, pentru a fi precaut. Cu toate acestea, a fost avertizat de către cadrele medicale să evite alți purtători de COVID-19. 

„Deși nu am primit nicio interdicție, am decis ca pentru siguranță să evit pentru câteva zile contactul direct cu alți oameni. Mi-e dor de Mădălina și de #AAA, dar mă gândesc că e mai bine să stau separat și de ei câteva zile. Singura recomandare sună așa: evită contactul cu persoane suspecte sau confirmate cu COVID-19”, a scris Bogdan.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro