O farmacistă din Timișoara a fost atacată de un client pe care nu a vrut sa-l servească! Ce voia să cumpere bărbatul

O farmacistă din Timișoara a fost atacată de un client pe care nu a vrut sa-l servească! Ce voia să cumpere bărbatul © pexels

O angajată a unei farmacii din Timișoara a fost atacată de un client căruia nu voia să îi dea medicamentele cerute. Bărbatul s-a enervat și a atacat-o pe farmacistă, ba chiar a și jefuit-o, iar apoi s-a făcut nevăzut.

Tânărul ar fi cerut mai multe medicamente ce conțineau amfetamine, o substanță care, luată în doze mult prea mari, pot cauza efecte grave. Mai mult, aceste tipuri de medicamente nu se eliberează fără rețetă medicală, acesta fiind motivul pentru care farmacista nu i-a dat clientului produsele cerute, potrivit Pressalert.ro.

Individul a devenit recalcitrant la momentul refuzului, astfel că a atacat-o pe femeie, a sustras medicamentele pe care le voia cu atâta ardoare și chiar furat și o sumă de bani din casa de marcat. După comiterea faptelor, bărbatul s-a făcut nevăzut.

Poliția a fost chemată la fața locului iar acum este în plină desfășurare o anchetă, pentru a se afla împrejurările incidentului.

Individul a fost găsit, având asupra sa aproximativ 2.000 de lei, bani sustrași din farmacie, dar și un medicament ce avea în compoziție amfetamine.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele tânărului pentru infracțiunea de tâlhărie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro