Poveste ca-n telenovele! O farmacistă din Vaslui s-a răzbunat pe actuala fostului, distrugându-i maşina

Poveste ca-n telenovele! O farmacistă din Vaslui s-a răzbunat pe actuala fostului, distrugându-i maşina © Pixabay

Un adevărat scenariu de film se desfăşoară la Vaslui, după ce o femeie de 36 de ani i-a distrus maşina celei pentru care fostul iubit a părăsit-o.

Rănită de faptul că iubitul a părăsit-o pentru altă femeie, farmacista de 36 de ani din Vaslui a ales să se răzbune pe actuala iubită a fostului ei, în vara anului 2018. Deplasându-se cu maşina pe străzile municipiului, femeia a observat-o pe cea cu care a fost înlocuită. A oprit autoturismul în care se afla şi a trecut cu cheia pe lângă maşină, lăsând nişte urme vizibile. 

Proprietara nu se afla în maşină la momentul întâmplării, însă când a ajuns, a observat pagubele, cerând să vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere ale magazinului în faţa căruia se afla maşina. Zis şi făcut, femeia şi-a dat seama imediat cine i-a distrus maşina şi a mers la autorităţi, pentru a se i se face dreptate.

În urma celor întâmplate, Judecătoria Vaslui a condamnat-o pe farmacistă la 3 luni cu închisoare cu suspendare, obligând-o totodată să achite daunele produse. Situaţia materială a femeii nu este una strălucită, aceasta fiind văduvă şi cu doi copii, din căsătoria pe care a avut-o cu cel dinaintea fostului iubit. Femeia a regretat fapta, fiind considerată o persoană de cinste în oraş, însă, cu toate acestea, actuala fostului iubit nu a ţinut cont şi a cerut instanţei să o oblige pe femeie să achite suma de 5.000 de lei daune morale şi 8.400 daune materiale.

Magistraţii au susţinut că cifrele sunt colosale, mai ales că unele probleme ale maşinii erau dinainte de nefericitul eveniment, aceştia excluzând devizul în valoare de 8.400 de lei, dar şi pe primul, daunele morale, neexistând o legătură de natură emoţională pe care proprietara să o aibă pentru bunul respectiv. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro