Uluitor! Şoferul care a şicanat în trafic un vatman din Capitală este un fost fotbalist. A jucat şi la Steaua

+3 click pentru
galerie

Uluitor! Şoferul care a şicanat în trafic un vatman din Capitală este un fost fotbalist. A jucat şi la Steaua © Youtube

Scandalul în care au fost implicaţi un vatman din Capitală şi un şofer, în weekend, a atras foarte multe reacţii în mediul online şi nu numai. Acum s-a aflat şi cine este bărbatul care a încercat să-l şicaneze în trafic pe conducătorul tramvaiului.

Ei bine, acesta este nimeni altul decât un fost fotbalist. Şoferul se numeşte Mark Simion, potrivit Fanatik, iar în urmă cu câţiva ani a jucat chiar şi pentru Steaua. Ba chiar a mai îmbrăcat tricourile şi a altor formaţii din România, ce-i drept, din ligile inferioare.

În timpul junioratului, Mark Simion a jucat pentru Steaua, însă nu a impresionat încât să fie luat şi la echipa mare. A ajuns, însă, la alte două formaţii din Bucureşti: Carmen şi Metaloglobus.

Chiar dacă şi-ar mai fi dorit să joace, Mark Simion a fost nevoită să abandoneze sportul rege din cauza unei accidentări, pe care a suferit-o. Visul său nu se opreşte aici, pentru că vrea să devină antrenor. Dar până atunci va trebui, însă, să răspundă în faţa legii, în urma gestului pe care l-a făcut în weekend, pe străzile Capitalei.

Mark Simion a ajuns în atenţia publică nu datorită meritelor sale sportive, ci după ce a vrut să se dea mare pe linia de tramvai. Acesta l-a şicanat pe un vatman în trafic, iar drept răspuns la gestul său, cel din urmă i-a lovit maşina.

Oamenii legii au intervenit imediat şi au constatat că ambele persoane implicate în scandal sunt vinovate. Vatmanul s-a ales cu dosar penal, în timp ce şoferul ''şmecher'' a rămas fără permis și a primit și o amendă de 2.200 de lei.

Directorul STB a avut o reacţie dură la adresa vatmanului, precizând că al său comportament nu a fost unul adecvat, astfel că persoanele competente au început o cercetare disciplinară la adresa vatmanului.

"Cea mai blândă sancţiune este avertismentul, cea mai dură este desfacerea contractului de muncă. Noi nu tolerăm astfel de manifestări în trafic. Amândoi au greşit, din punctul meu de vedere", a declarat directorul STB, potrivit observator.tv.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro