Vatmanul care a atacat un șofer în traficul din Capitală s-a ales cu dosar penal

Vatmanul care a atacat un șofer în traficul din Capitală s-a ales cu dosar penal © captura video

În urmă cu câteva zile un conflict puternic a izbucnit în traficul din București, între un vatman și un șofer. Oamenii legii au stabilit că atât șoferul, cât și conducătorul de tramvai sunt vinovați pentru incident, iar cel din urmă s-a ales și cu dosar penal.

Șoferul a rămas fără permis și a primit și o amendă de 2.200 de lei, iar acum vatmanul are dosar penal din cauza faptului că a șicanat în trafic și a împins automobilul cu tramvaiul.

Șoferul n-a depus plângere

Totodată, șoferul implicat în incident are la dispoziție 90 de zile pentru a depune plângere împotriva vatmanului, iar între timp, persoanele competente continuă cercetarea disciplinară a conducătorului tramvaiului.

"Cea mai blândă sancţiune este avertismentul, cea mai dură este desfacerea contractului de muncă. Noi nu tolerăm astfel de manifestări în trafic. Amândoi au greşit, din punctul meu de vedere.", a declarat directorul STB, potrivit observator.tv.

Mai mult, oamenii legii au decis urmărirea penală a vatmanului care l-a șicanat pe șofer în trafic, după ce acesta a decis să staționeze pe șina de tramvai, încurcând circulația. 

"În urma reanalizării imaginilor apărute în spaţiul public, poliţiştii Brigăzii Rutiere s-au sesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere. Pentru a fi pusă în mişcare acţiunea penală, este necesară plângerea prealabilă a persoanei vătămate.", a spus și purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro