O femeie a vrut să se sinucidă și s-a aruncat în Dâmbovița. Nu știa că apa este atât de mică, încât nu trece de genunchi

O femeie a vrut să se sinucidă și s-a aruncat în Dâmbovița. Nu știa că apa este atât de mică, încât nu trece de genunchi © Observator.tv

Momente delicate, astăzi, în Capitală, după ce o femeie a vrut să se sinucidă. Ea s-a aruncat în Dâmbovița, însă fără să știe cât de mică e apa.

Totul s-a întâmplat duminică după-amiază, atunci când martorii au sunat de urgență la 112, după ce au văzut o femeie care s-a aruncat în Dâmbovița, în zona Tineretului. Un jandarm și un polițist care se aflau în zonă au ajuns de urgență, urmând ca la câteva minute după să apară și un echipaj de poliție.

Polițistul și jandarmul au intrat imediat în apă și au încercat să o ajute pe femeia care a vrut să-și pună capăt zilelor. Femeia nu a pățit nimic, însă polițiștii au decis să o ducă la Spitalul Bagdasar Arseni pentru investigații, potrivit Observator.tv.

Cine este femeia care s-a aruncat în Dâmbovița

Femeia care a vrut să-și ia viața, duminică după-amiază, în București, are 48 de ani și locuiește în Sectorul 5. Aceasta le-a spus oamenilor legii că a vrut să se sinucidă din cauza unui scandal pe care l-a avut cu familia. Astfel, fără să stea pe gânduri, femeia a plecat hotărâtă și s-a aruncat în Dâmbovița fără să știe că apa nu trece de genunchi.

Altă tentativă de sinucidere, sâmbătă seara, la metrou

O altă tentativă de sinucidere a avut loc, seara trecută, la stația de metrou Păcii. Un bărbat de 40 de ani a vrut să-și ia viața, însă a fost oprit la timp de martori. Chiar dacă a scăpat cu viață, bărbatul a suferit răni serioase și a fost nevoie să fie operat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro