O mamă face acuzaţii grave! Fetiţa ei de 11 ani ar fi fost abuzată, iar agresorul este în libertate

+2 click pentru
galerie

Mama fetiţei face acuzaţii grave © captura video

Un bărbat este acuzat de abuzul unei fetițe, de 11 ani. El este liber să atace în orice clipă alte copile nevinovate, susţine mama copilei, Andreea. Femeia care susține că l-a prins pe individ cu fiica ei în brațe, este în stare de șoc.

Acuzațiile mămicii speriate pentru viața fiicei sunt extrem de grave şi spune că poliţia nu a făcut nimic deoarece ea nu are suficiente dovezi.

"O ţinea de gură şi de mijloc şi am început să ţip să îi dea drumul. L-am recunoscut pe respectivul, prima dată, de la distanţă părea că e un copil de vârsta ei. Şi nu i-a dat drumul, i-a luat mâna de la gură. Fetiţa a ţipat tare: mami. L-am lovit şi am luat fetiţa şi am urcat sus. La 10 minute după ce am chemat poliţia, el bătea la uşa cealaltă. Am auzit că bate şi am crezut că e poliţia şi a greşit uşa. Fetiţa a deschis uşa şi era el. Fetiţa a spus: mama, el e. Fetiţa a închis uşa  şi el a început să bată cu picioarele în uşă. Mi-a spus pe nume şi a spus să stăm de vorbă că lucrurile nu s-au întâmplat aşa." a declarat mama fetiţei de 11 ani la Acces Direct. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro