O mamă îngheaţă pe drumuri, cu bebeluşul la piept! Soţul şi-a pus capăt zilelor, iar concubinul i-a făcut viaţa un calvar / VIDEO

O mamă îngheaţă pe drumuri, cu bebeluşul la piept! Soţul şi-a pus capăt zilelor, iar concubinul i-a făcut viaţa un calvar / VIDEO © captură video

Are o fetiţă, de doar două luni, şi niciun acoperiş deasupra capului. O mămică disperată riscă să-şi petreacă iarna pe drumuri după ce, de frică să nu fie linşată în bătaie, şi-a luat bebeluşul la piept şi a fugit... din spital. Acasă nu vrea să se mai întoarcă, deoarece spune că îi e teamă de tatăl celei mici, omul care ar fi învineţit-o în bătaie chiar şi în timpul sarcinii.

Povestea de viaţă a mămicii este cutremurătoare! A fost căsătorită cu un bărbat care a ales să-şi pună capăt zilelor în 2017, lăsând-o în urmă atât pe ea, cât şi pe fetiţa lor, în vârstă de 11 ani. Femeia a încercat să-şi refacă viaţa şi, prin intermediul unor cunoştinţe, a cunoscut un alt bărbat. Şi-a luat fiica şi s-au mutat la el, povesteşte femeia. 

"L-am cunoscut pe acest concubin în 2017. Am crezut că fac o familie cu el, soţul a decedat în 2017. S-a spânzurat în casă, de clanţa uşii. Am apelat la primărie pentru un ajutor şi a venit viceprimarul cu un inginer constructor, dar mi-a sugerat ori să vând, ori să dărâm. Eu n-am cum! Fetiţa avea 11 ani. Am zis să-mi refac viaţa. L-am cunoscut pe acest bărbat la sfârşitul lui august şi am zis să-mi formez o familie, el având o fetiţă de 13 ani. Ne-am dus la el...", a povestit femeia pentru "Acces Direct".

Totul însă, s-a spulberat după o lună! Bărbatul a început să bea, iar scandalurile s-au ţinut în lanţ. Mai mult, povesteşte mămica, "a condus beat! Cumnata mea a sunat la Protecţia Copilului, a venit, m-a chemat şi pe mine... Copilul n-a mai dorit să se întoarcă alături de mine... Mi-a luat fata Protecţia Copilului, este în Mizil acum. A zis că dacă nu stau cu el îmi dă foc la casă!".

A vrut să o ia de la capăt, dar nu a reuşit! Femeia acuză că a fost ameninţată, s-a întors de frică la el şi apoi au plecat împreună în Anglia. Acolo, bărbatul a fost concediat după ce s-ar fi lăudat că face acte false. În această perioadă însă, a rămas însărcinată. Acum, femeia susţine că fostul concubin că ar fi încercat să o trimită la stradă atât pe ea, cât şi pe fiica ei cea mare. 

"După toate astea, am sunat la poliţie... Am decis să pun punct relaţiei, am plecat câteva zile, a sunat la 112 şi a zis că i-am furat câteva lucruri de valoare. A zis să mă întorc că altfel îmi face dosar penal. Anul trecut în decembrie am decis să mergem în străinătate ca să fac un ban pentru copilul meu. Acolo nu am reuşit decât să stăm 3 săptămâni. El a început să se laude că face acte false... L-au dat afară! Am fost bătută, jignită... M-am întors în ţară, dar acolo am rămas însărcinată", a mai spus femeia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro