O mamă și strigă disperarea! Fiul a ajuns în spatele gratiilor din cauza unei minore de 14 ani. VIDEO

O mamă și strigă disperarea! Fiul a ajuns în spatele gratiilor din cauza unei minore de 14 ani. VIDEO © captura video

O mamă îşi apără fiul şi susţine cu tărie că acesta ar fi victima unei răzbunări crunte. Iar la mijloc ar fi vorba, spune femeia, de 50.000 de euro!  Viol sau răzbunare? Mama băiatului de 20 ani, acuzat că a violat o fată de 14 ani, cere dreptate pentru fiul ei!

Tânărul de 20 de ani a ajuns în spatele gratiilor, după ce a fost acuzat că a violat o adolescentă de 14 ani. Iar mama băiatului nu vrea decât ca fiul ei să fie eliberat cât mai repede. 

"În acea seară am ajuns acasă de la serviciu, era și el acasă și am mâncat împreună. L-a sunat un prieten să bea o bere, i-am zis să nu stea târziu. Prietenul lui a zis să ia două sticle de vin și s-au dus acasă la băiat, erau și doi meseriași. Au sunat-o pe această fată de 14 ani și ea le-a zis că nu poate să iasă din casă până când nu adorm bunicii. A ieșit pe geam, a fugit, ei au vorbit până în momentul când s-au întâmplat. Băiatul meu o cunoștea pe fata asta, au vorbit mult înainte, dar nu au avut relații intime. În seara aia s-a consumat un act intim cu consimțământ. Băiatul meu mi-a spus că a condus-o până la stradă. Fata s-a dus la o prietenă și a stat până dimineață și când a ajuns acasă tatăl ei a luat-o la întrebări. Au mers amândoi la poliție și ea a declarat că a fost violată. Și ea îl suna mereu și actuala iubită i-a găsit mesajele.", a povestit femeia, la Acces Direct.

Pe de altă parte, tatăl fetei susține că fiica lui a fost și bătută de cei doi băieți și chiar are acte care ar dovedi acest fapt. Mai mult, el era o variantă a poveștii, complet diferită față de cea expusă de mama băiatului încarcerat. 

"S-a întreținut un raport sexual sau ce zice mama băiatului. De bătut, cine a bătut-o? A confirmat medicul legist. Avem acte acasă. Eu pe băiatul acela îl urmăream de trei luni de zile pentru că mi-a spus fata că o amenința. Au luat-o de pe stradă, nu a fugit pe geam. Erau beți, fata mea nu minte, dacă ea era vinovată, nu erau alți trei care au și bătut-o.", a declarat şi tatăl fetei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro