O nouă decizie. Medicul Mircea Beuran, acuzat de luare de mită, rămâne în arest la domiciliu

O nouă decizie. Medicul Mircea Beuran, acuzat de luare de mită, rămâne în arest la domiciliu © arhivă

Mircea Beuran a fost dus sâmbătă, 7 martie, la Tribunalul Bucureşti. Instanţa a decis prelungirea măsurii de arest la domiciliu în cazul său. 

Sâmbătă, 7 martie, Mircea Beuran a ajuns la Tribunalul Bucureşti, unde s-a judecat prelungirea măsurii arestului la domiciliu. Instanţa a decis prelungirea şi astfel, medicul va rămâne în arest la domiciliu, conform Antena3.

În cazul în care solicitarea procurorilor DNA ar fi fost respinsă, Mircea Beuran ar fi fost judecat în stare de libertate. 

Mircea Beuran a fost plasat în arest la domiciliu vineri, 14 februarie, după ce magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au respins cererea procurorilor DNA. 

Amintim că, printr-un comunicat, DNA anunţa că Mircea Beuran este vizat într-un dosar de luare de mită, după ce a acceptat şi primit de la un medic din Capitală suma de 10.000 de euro pentru obţinerea unui post de asistent universitar. 

Până în acel moment, postul respectiv nu mai fusese scos la concurs. 

"Concret, inculpatul a primit banii respectivi atât pentru a propune în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti scoaterea la concurs a unui post de asistent universitar în specialitatea chirurgie generală, pe o perioadă determinată, cât şi pentru a asigura câştigarea acestui concurs de către martor.", se arată în comunicatul DNA.

Persoana care l-a denunţat pe Mircea Beuran este chiar medicul ce a încercat să obţină postul de asistent universitar. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro