O româncă a petrecut Anul Nou în cotețul găinilor, după ce iubitul a închis-o acolo din gelozie

O româncă a petrecut Anul Nou în cotețul găinilor, după ce iubitul a închis-o acolo din gelozie © Profimedia

O româncă a petrecut Anul Nou într-un mod ceva mai atipic, după ce iubitul, dintr-o criză de gelozie, a încuiat-o în cotețul găinilor. Femeia a depus plângere la Poliție, iar acum oamenii legii îl anchetează pe bărbat, un italian în vârstă de 50 de ani.

Povestea de dragoste dintre româncă, cu vârsta și numele necunoscunte, și iubitul italian a început undeva în 2018. La începutul acelui an, femeia a acceptat să se mute împreună cu bărbatul, pentru a putea să se iubească mai bine, să zicem așa.

Femeie închisă cu gâinile, de iubitul italian

Alcoolul însă, bată-l vina, a stricat liniștea și pacea în cuplu. Italianul a început să se comporte tot mai agresiv și mai abuziv. Lucrurile au degenerat și s-a ajuns la jigniri, amenințări și chiar bătăi crunte. Bărbatul a bătut-o pe româncă atât de tare, la un moment dat, încât chiar i-a spart dinții.

În iarnă, chiar de Anul Nou, femeia a sugerat să cheme mai mulți prieteni pentru a sărbători Revelionul împreună. Imediat și-a ieșit din minți italianul, care, dintr-o criză de gelozie, a acuzat-o pe iubita lui că vrea să aducă bărbați cu care să-l înșele chiar în casa lui.

Nervos, și-a luat iubita de mână și a închis-o în cotețul găinilor, iar acolo și-a și petrecut femeia Anul Nou.

Odată eliberată, românca a spus că nu mai suportă compoartamentul iubitului. L-a amenințat că va merge la Poliție, iar el i-a aplicat o nouă bătaie cruntă. Nu a descurajat-o. Din contră, românca s-a dus la Poliție și a făcut plângere, iar iubitul a fost arestat preventiv.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro