O suceveanca vrea să își trimită fiica la pușcărie, după ce tânăra i-a luat 50 de euro din poșetă

O suceveanca vrea să își trimită fiica la pușcărie, după ce tânăra i-a luat 50 de euro din poșetă © Pexels

Caz incredibil în Suceava. O femeie vrea să își trimită fiica în spatele gratiilor, după ce adolescenta i-ar fi furat suma de 50 de euro din poșetă.

Femeia nu vrea să îi dea o simplă lecție fiicei sale sau să o pedepsească, ci vrea să o denunțe, iar adolescenta, în vârstă de 13 ani, să ajungă în spatele gratiilor. Ea intenționează să depună plângere penală, iar polițiștii au deschis deja dosar penal în cauză, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Tânăra ar putea ajunge în spatele gratiilor în urma plângerii penale formulate de către mama sa, dacă judecătorii nu arată clemență față de fapta tinerei, scrie newsbucovina.ro.

Șantaj de 5.000 de euro, la Suceava

Un altă întâmplare tragi-comică a avut loc la Suceava. O tânără din Iaşi şi iubitul ei au ajuns la închisoare, după ce partenerul l-a bătut pe amantul acesteia, iar împreună l-au şantajat pentru suma de 5.000 de euro. Cei doi nu mai vorbiseră de un an, însă tânăra s-a gândit să-l invite la ea. Înflăcărat, bărbatul nu a stat pe gânduri şi a acceptat imediat, fără să ştie ceea ce urma să se întâmple. Iubitul fetei i-a prins pe cei doi împreună şi şi-a pus imediat planul în aplicare.

L-a fotografiat pe amant dezbrăcat în pat, iar apoi l-a bătut zdravăn. Nu în ultimul rând, iubitul gelos l-a ameninţat pe amant că dacă nu semnează o hârtie prin care admite că îi va plăti suma de 5.000 de euro, imaginile cu el gol vor ajunge pe internet și astfel au reușit să se îmbogățească, doar pentru scurt timp. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro