Decizia autorităților despre românii care au tăiat urechea soției unui medic italian

Decizia autorităților despre românii care au tăiat urechia soției unui medic italian © observator.tv

Anchetatorii au luat o decizie în privința românilor care au atacat o familie de medici italiei și i-au tăiat urechea soției. Aceștia vor petrece mulți ani în spatele gratiilor. 

Românii au fost numiți în presa italiană fiare, după ce au atacat familia de italieni pentru a fura bani. Aceștia s-au declarat nevinovați, însă asta nu i-a impresionat pe magistrați, care i-au condamnat la ani grei de închisoare.

Incidentul s-a petrecut în toamna anului 2018, atunci când cei șapte români au pătruns în locuința medicilor Carlo Martelli și Niva Bazzan. Cei șapte hoți au avut un piont despre faptul că cei doi soți ar avea în casă un seif în care se aflau mulți bani, potrivit observator.tv.

Condamnați la 65 de ani de închisoare

Astfel, au păstruns cu forța în locuință, în timp ce medicii italieni dormeau și i-au torturat pentru a le spune unde se află seiful cu bani.

Cei doi au fost bătuți cu bestialitate de cei șapte români, iar unul dintre aceștia i-a tăiat urechea soției medicului italian, pentru a obține informația dorită. În casă nu se afla nici un seif cu bani, însă au reușit să plece cu câteva carduri și ceva mărunțiș.

Timp de câteva zile, cei șapte au fost prinși pe rând de autoritățile italiene, iar acum sunt condamnați în total la 65 de ani de închisoare pentru faptele lor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro