O tânără de 18 ani s-a sinucis după ce a fost drogată şi abuzată într-o vacanţă, în Grecia

O tânără de 18 ani s-a sinucis după ce a fost drogată şi abuzată într-o vacanţă, în Grecia © Facebook

O tânără de 18 ani şi-a pus capăt zilelor la trei luni de când s-a întors dintr-o vacanţă mult aşteptată. S-a întors însă traumatizată, după ce a fost drogată şi batjocorită la o petrecere. 

Julie Crowe, în vârstă de 18 ani, a plecat într-o vacanţă alături de mai mulţi prieteni în Grecia. În prima noapte, a mers la o petrecere într-un club şi un bărbat a încercat să o sărute, iar altul a tras de hainele ei. Atunci, Julie a scăpat. 

În a treia zi de vacanţă, o persoană i-a pus droguri în băutură. Tânăra a început să se simtă rău şi a plecat la cazare, în timp ce prietenii ei au rămas în club. În faţa clădirii era aşteptată de un individ. Când s-a trezit, Julie era plină de vânătăi şi o durea tot corpul. Mai mult, văzuse pete de sânge pe cearceaf. Cu toate acestea, nu-şi amintea nimic. 

La trei luni după ce a revenit acasă, Julie a hotărât să-şi pună capăt zilelor. Fata era bântuită de trauma celor întâmplate şi credea că nimeni nu o să facă dreptate. 

„Julie s-a întors din Grecia complet diferită. Pe deoparte încerca să se comporte normal, să îşi reia activităţile obişnuite, dar pe de altă parte era complet distrusă şi nu reuşea să îşi umple golul după toate astea. Am fost avertizaţi de psihologul şcolii că va trebui urmărită întrucât se afla într-o stare extrem de fragilă” a povestit mama ei, Anna, potrivit Mirror.

Mama ei, Anna, a dorit să tragă un semnal de alarmă făcând publică această tragică poveste. Femeia a declarat că "părinţii şi tinerii trebuie să fie conştienţi de faptul că sunt pericole la totul pasul".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro