O tânără mamă varsă lacrimi amare de dorul fiului. Femeia acuză că nu şi-a văzut copilul de un an, din cauza fostului soţ / VIDEO

O tânără mamă varsă lacrimi amare de dorul fiului. Femeia acuză că nu şi-a văzut copilul de un an, din cauza fostului soţ / VIDEO © Captură

Cu lacrimi în ochi spune că simte cum viaţa i se scurge din trup de dorul fiului său. O tânără mămică susţine că, de mai bine de un an, nu şi-ar mai fi văzut copilul. Nu pentru că nu ar vrea, ci pentru că nu ar fi lăsată, acuză femeia.

Iar dacă vă întrebaţi de cine? Ei bine, ea susţine că tatăl celui mic, un bărbat care ar fi bătut-o fără milă, şi bunica paternă sunt cei care i-ar interzice să-şi vadă băiatul. Cum s-a ajuns însă la această situaţie extrem de dureroasă, Carmen-Magdalena Mavrodin a povestit la Acces Direct.

Invitată în platoul emisiunii, tânăra mamă şi-a spus povestea plină de durere. De un an nu şi-ar mai fi văzut copilul, un băieţel în vârstă de 11 ani şi jumătate. În plus, spune aceasta, nici la şcoală nu are acces la el, pentru că de multe ori tatăl său îl ia cu o oră înainte de încheierea programului sau chiar ajunge să-l scoată pe la intrarea profesorilor, totul pentru a-l feri de cea care i-a dat viaţă.

În plus, femeia îi acuză pe fostul soţ şi pe fosta soacră de faptul că l-ar influenţa pe cel mic şi că l-ar minţi cu diferite lucruri, totul pentru a-l determina să nu o bage în seamă.

''Soţul, şcoala şi autorităţile mi-au interzis să îmi văd copilul timp de un an. Copilul avea 10 ani jumătate când l-am văzut ultima dată. Nu am avut un divorţ amiabil cu soţul meu. Eu mă duceam după divorţ la şcoală şi mi se interzicea să-l văd. Mi s-a spus că este un regulament intern al şcolii care nu-mi permite să văd copilul. Copilul este manipulat împotriva mea, este manipulat de fostul soţ şi de fosta soacră. I s-a spus că am omorât-o pe doamna învăţătoare'', a spus Carmen Magdalena Mavrodin.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro