O tânără şi-a dat în judecată fostul iubit, după ce a acuzat-o că este infertilă! Ce ascundea de fapt femeia

O tânără şi-a dat în judecată fostul iubit, după ce a acuzat-o că este infertilă! Ce ascundea de fapt femeia © Pixabay

O tănâră din Braşov şi-a dat în judecată fostul iubit, după ce a acuzat-o pe nedrept că nu poate avea copii! Femeia îi cere daune în valoare de 60.000 de euro. 

Femeia îl contrazice pe fostul iubit şi susţine că el este de fapt infertil şi că a ascuns asta pe toată perioada de patru ani a relaţiei lor. Studiile făcute în acest caz, de către Asociaţia de reproducere umană arată că mai mult de jumătate din cuplurile care vor să aibă copii nu pot obţine o sarcină nici după cinci ani de încercări.

Femeia în vârsta de 38 de ani şi-a contactat avocaţii şi le-a spus că pe parcursul relaţiei cu fostul iubit, a încercat din răsputeri să facă un copil, dar nu a putut rămâne gravidă. Bărbatul a acuzat-o că din vina ei s-a ajuns aici.

Avocatul care se ocupă de acest caz şi-a exprimat părerea cu privire la situaţia dintre cei doi. 

"În momentele în care încercau să facă copii și nu au reușit, acesta o numea stearpă, spunea la toată lumea că ea nu a fost în stare să procreeze și să îi facă copiii mult doriți, în schimb acesta era inapt să procreeze întrucât suferea de disfuncție erectilă.", susţine Judith Balint.

Cu toate acestea, tănâra din Braşov este 100% sigură că fostul iubit este cel care avea probleme cu fertilitatea şi îi cere 60.000 de euro, pe motivul că i-a demigrat onoarea.

"Noi sperăm că vom crea un precedent cu această acțiune. I-a creat acestei femei un prejidiciu. Prin faptul că i-a ascuns această imposibilitate de a procrea, ea și-a pierdut patru ani din viață, timp în care ea putea să își întemeieze o familie și să aibă trei copii", a continuat avocatul care se ocupă de caz.

În cele din urmă, instanţa se va ocupa de caz şi va decide dacă afirmaţiile făcute de femeia de 38 de ani sunt adevărate sau nu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro