Oficial al comisiei de votare, bătut de o alegătoare, într-o secţie din Iaşi. De ce a recurs femeia la acest gest

Oficial al comisiei de votare, bătut de o alegătoare, într-o secţie din Iaşi. De ce a recurs femeia la acest gest © Arhivă

Scene de violență la Iași! Un bărbat a fost bătut de o alegatoare, într-o secție de votare amplasată în cartierul Tătărași. Enervată la culme, femeia l-a lovit pe un oficial al comisiei de votare.

Lucrul care a enervat-o pe femeie a fost unul banal. Acesteia nu i s-a permis să voteze la secția la care se prezentase, din motiv că este arondată la o alta, după adresa din buletin. Auzind acestea, alegătoarea nu și-a mai putut stăpâni furia și l-a lovit cu putere, cu pumnul în față, pe un oficial din comisia de votare.

Femeia a fost dusă la Psihiatrie pentru evaluări

Incidentul violent s-a produs la secția 149 din cartierul Tătărași, Iași. Locțiitorul unei secții de votare de la școala „Gheorghe I. Ghibănescu” a fost bătut de o alegătoare, după ce a aflat că trebuie să voteze în altă parte, conform bzi.ro.

Femeia locuiește în cartierul Nicolina. Având în vedere că are buletinul pe municipiu, președinta secției respective a informat-o că nu are voie să voteze la secția din Tătărași și că va trebui să își exercite dreptul la secția la care este arondată. Acest lucru a transformat-o pe alegătoare într-un pachet de nervi și l-a lovit direct cu pumnul în față pe locțiitorul secției.

În urma incidentului, un echipaj de poliție s-a prezentat la fața locului. Aceștia au transportat-o pe recalcitrantă la Institutul de Psihiatrie Socola pentru i se efectua un control în urma faptelor sale.

Nu este singurul incident de la secțiile de votare

O femeie în vârstă de 70 de ani a murit la votul pentru turul doi al alegerilor prezidențiale. Imediat după ce și-a exprimat dreptul, bătrâna a căzut în curtea secției. Incidentul cumplit a avut loc în Ștefănești, județul Argeș. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro