Dezvăluire incredibilă despre olandezul care a omorât-o pe fetița din Dâmbovița. Avocat: putea fi împiedicat să plece din România

Dezvăluire incredibilă despre olandezul care a omorât-o pe fetița din Dâmbovița. Avocat: putea fi împiedicat să plece din România © captura video

Apar informații incredibile despre olandezul care a ucis-o pe Mihaela, fetița din Dâmbovița care dispăruse de acasă de două zile. Bărbatul a fugit din România la scurt timp după crimă și se pare că putea fi împiedicat să facă acest lucru.

Cetățeanul olandez, suspect în cazul crimei oribile petrecute în județul Dâmbovița, putea fi împiedicat să părăsească România, dacă procurorii ar fi emis un mandat de aducere, pentru a-l audia ca martor. 

"Dacă doreau să-l blocheze să plece din ţară, puteau. Puteau emite un mandat de aducere, cel puţin, ca să-l audieze în calitate de martor. În astfel de situaţii iei măsuri urgente. Procedural, aveau toată acoperirea. Nu erau necesare probe concludente. Începi urmărirea in rem şi audiezi persoane care pot da indicii, având în vedere şi imaginile", a declarat un avocat, pentru Mediafax.

Adriana, sugrumată cu proprii pantaloni

Adriana Mihaela Feraru, fetița care dispăruse de acasă de două zile, a murit după ce a fost sugrumată. Moartea nu a fost datorită unor loviri, ci ştrangulării cu pantalonii pe care îi avea pe ea. „Cauza morţii a fost stabilită. Moartea nu se datorează unor lovituri, ci ştrangulării. A fost ştrangulată cu pantalonii care erau pe ea. Nu avem deocamdată confirmată o agresiune sexuală. Are urme de violenţă pe corp, iar după deces a fost şi muşcată de animale sălbatice”, au spus surse din anchetă, potrivit mediafax.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest