Scene de groază pe un drum din Mehedinţi! Un om de afaceri a fost omorât de 4 tineri care făceau întrecere cu căruţele

Scene de groază pe un drum din Mehedinţi! Un om de afaceri a fost omorât de 4 tineri care făceau întrecere cu căruţele © captură video

Un om de afaceri în vârstă de 46 de ani din Mehedinţi, patronul unui depozit de materiale de construcţii, a murit noaptea trecută, după ce a fost bătut crunt de mai mulţi tineri care făceau întrecere cu căruţele.

Totul s-a întâmplat atunci când omul de afaceri şi un angajat de al său se deplasau spre casă, însă drumul le era blocat de două căruţe. Atunci, bărbatul în vârstă de 46 de ani şi-a rugat angajatul să le spună tinerilor să se ferească. Acesta a coborât, dar a fost luat imediat la bătaie.

Dorind să ajute, omul de afaceri a coborât şi el, dar a fost ucis cu o lovitură de bâtă, în cap. Agresorii au fugit de la faţa locului şi l-au lăsat într-o baltă de sânge. De asemenea, au abandonat şi căruţele, scrie observator.tv.

Din păcate, medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic, decât să declare decesul. 

Cei patru tineri care l-au ucis au fost găsiţi rapid şi duşi la audieri. Sunt cercetaţi pentru omor şi riscă să stea ani mulţi după gratii. 


facebook whatsapp twitter pinterest