Ordinul de restricție al iubitul Danielei Crudu a expirat. Motivul pentru care nu a mai fost prelungit

Ordinul de restricție al iubitul Danielei Crudu a expirat. Motivul pentru care nu a mai fost prelungit © arhiva

Procurorii au cerut în urmă cu puțin timp prelungirea ordinului de restricție al iubitului Danielei Crudu, după ce duminică a atacat-o cu bestialitate. 
Pentru că asistenta nu s-a prezentat în fața judecătorilor, ordinul de restricție al bărbatului a expirat.

Duminică dimineața Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de către iubitul său cu care spera ca va avea o relație frumoasă și fără probleme. Bărbatul a primit din partea polițiștilor, care s-au autosesizat, un ordin de restricție deoarece asistenta TV nu a vrut să depună plângere pentru fapta pe care a făcut-o. Bruneta a trebuit să completeze un formular de risc, iar ordinul de restricție a fost valabil 5 zile. 

Acum, la câteva zile de când s-a întâmplat incidentul, procurorii au cerut Judecătoriei Sectorului 6 prelungirea ordinului de protecție care a expriat. A fost respins acest lucru deoarece Daniela Crudu nu s-a prezentat în fața judecătorilor. 

în urma bătăii pe care fosta asistentă a primit-o din partea bărbatului, vedeta a trebuit să ajungă pe mâinile medicilor, iar în acest momente se află în casa tatălui său, acolo unde se recuperează în liniște. Daniela Crudu a decis să-și închidă conturile de socializare pentru o perioadă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro