Daniela Crudu a refuzat internarea în spital! Cum a aflat iubitul ei că are ordin de restricţie

Daniela Crudu a refuzat internarea în spital! Cum a aflat iubitul ei că are ordin de restricţie © arhivă

Ies la iveală noi detalii din scandalul momentului! Daniela Crudu nu a vrut să rămână internată în spital pentru îngrijiri medicale, motiv pentru care a fost externată în cursul zilei de duminică. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a oferit mai multe detalii!

Duminică, în jurul orei 05:40, poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la 112 de fosta asistentă TV Daniela Crudu, care susţinea că este agresată de iubitul ei. 

Daniela Crudu a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, timp în care poliţiştii au întrebat-o dacă doreşte sau nu să depună plângere împotriva agresorului. Răspunsul vedetei a fost negativ. 

Oamenii legii s-au autosesizat şi au pus-o pe brunetă să completeze un formular de risc. Ulterior, împotriva agresorului a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, valabil 5 zile. Ordinul de protecţie poate fi prelungit în instanţă. 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Ciprian Romănescu, a declarat că Daniela Crudu a refuzat internarea în unitatea spitalicească, potrivit Libertatea. Astfel, Daniela Crudu a fost externată de medici, în cursul aceleaşi zile.

Cum a aflat iubitul ei că are ordin de restricţie

Pentru că la momentul intervenţiei poliţiştilor agresorul nu se mai afla prin preajmă, ordinul de protecţie nu i-a putut fi înmânat. Iubitul Danielei Crudu a aflat de ordin prin intermediul telefonului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro