Ultimele informaţii despre starea de sănătate a Danielei Crudu! Unde se află vedeta în aceste momente

Ultimele informaţii despre starea de sănătate a Danielei Crudu! Unde se află vedeta în aceste momente / VIDEO © captură video

Tatăl Danielei Crudu a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a brunetei. Imediat după ce a fost externată, Daniela Crudu a luat o decizie importantă! Unde se află în aceste momente şi cine are grijă de ea, vă spunem acum!

Reporterii Antena Stars au vorbit cu tatăl Danielei Crudu, luni dimineaţă. Bărbatul a oferit astfel ultimele detalii despre starea de sănătate a vedetei. 

După ce a fost externată, Daniela Crudu a mers la domiciliul tatălui ei, pentru a se odihni. Acolo se află şi în aceste momente! Potrivit celor spuse de tată, Daniela va rămâne la el o perioadă, dar nu pentru că s-ar teme pentru viaţa ei, ci pentru că are nevoie să se refacă în linişte, în sânul familiei. 

"Nu îi este teamă, mai ales că are acel ordin de restricţie. Rămâne la mine pentru că trebuie să se refacă. O să vină şi sora mai târziu. Sunt mulţumit", a spus tatăl Danielei Crudu pentru Antena Stars.

Daniela Crudu se află sub tratament şi pare-se că totul merge spre bine. Tatăl brunetei a mai precizat că a luat câteva calmante, dar că nu mai are dureri. 

"Am ieşit cu căţeluşul Danielei. Ea se simte bine. Ia unguente, se tratează, a mai luat nişte calmate. Totul este bine. Nu are dureri, ia ce i-a dat medicul. Alifii pentru picioare pentru că a fost desculţă... Dar e bine. E tânără şi se reface rapid. Echimozele de pe faţă aproape i-au trecut... Medicul i-a prescris o reţetă, sora a fost şi le-a luat, ia medicamentele necesare... Eu sunt mulţumit că merge spre bine. Momentan doarme, se odihneşte. A stat până mai târziu, a mai vorbit la telefon...", a mai declarat bărbatul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro