Daniela Crudu nu a fost bătută din cauza banilor! Sora brunetei, dezvăluire bombă: "Nu se teme pentru viaţa ei, dar..." / VIDEO

La mai bine de 24 de ore de când showbiz-ul românesc a fost zguduit de scandalul dintre Daniela Crudu şi iubit, încheiat cu un ordin de restricţie, ies la iveală detalii tulburătoare. Ana Crudu, sora brunetei, a comentat mai multe zvonuri apărute în presă în cursul zilei de duminică.

Daniela Crudu a ajuns duminică dimineaţă la un spital din Capitală, după ce a fost bătută de iubit. Bruneta i-a povestit surorii ei, Ana, că incidentul a avut loc în autoturism, cu puţin timp înainte ca cei doi să ajungă la domiciliu.

Iniţial, s-a spus că scandalul ar fi izbucnit din cauza faptului că Daniela Crudu ar fi cheltuit o sumă uriaşă de bani pe care iubitul o lăsase la ea acasă. Sora brunetei a dezminţit această informaţie.

"Nu este adevărat. Banii i-a luat acum. Nici nu ştiam unde sunt. Daniela, nici ea. Când am intrat, am văzut unde îi pusese. A zis că nu-i lipseşte nimic. De la bani sub nicio formă! Şi-a luat toţi banii, lucrurile, actele", a mărturisit sora vedetei. 

Daniela Crudu şi iubitul se întorseseră de o zi din vacanţă. Au fost în club împreună şi, spre dimineaţă, când s-au urcat în maşină şi au pornit spre casă, a intervenit... gelozia - crede Ana Crudu.

"Ea spune că nu ştie de ce. Probabil, şi eu aşa sunt sigură, din cauza geloziei. Toată lumea voia să vină la ea la club să facă poze... Probabil nu a înţeles, băutura... Aceasta este părerea mea. Daniela mi-a spus că de la nimic!", a spus Ana Crudu pentru Antena Stars.

Scandalul s-a încheiat cu un ordin de restricţie pentru că, susţine Ana Crudu, Daniela este îngrijorată în privinţa siguranţei. Nu va depune plângere pentru că "nu vrea să îi facă rău".

"Ea nu vrea să depună plângere pentru că nu vrea să îi facă rău. Să plece şi să o lase în pace... Nu se teme pentru viaţa ei, dar este îngrijorată în privinţa siguranţei. De aceea a făcut şi acel ordin de restricţie", a mai continuat sora brunetei.

Cu ce s-a ales Cruduţa în urma bătăii

"La nivelul corpului nu a lovit-o. Doar la faţă. Are ochiul şi nasul umflate şi vinete, n-are fisură craniană, ci nazală. La corp nu are nimic. Nu a fost supusă niciunei intervenţii chirurgicale. A fost externată imediat după ce i-au fost acordate îngrijiri", a mai spus Ana Crudu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro