Ce se întâmplă în aceste momente cu Daniela Crudu, după ce a fost agresată fizic de către iubit

+3 click pentru
galerie

Ce se întâmplă în aceste momente cu Daniela Crudu, după ce a fost agresată fizic de către iubit © arhiva

După ce a fost victima agresiunii fizice din partea iubitului, Daniela Crudu se pare că a fost externată din spital, iar în aceste momente se află în locuința tatălui său. 

Daniela Crudu trece prin momente greu de imaginat. Fosta asistentă TV a fost bătută cu bestialitate de către bărbatul cu care credea că trăiește o adevărată poveste de dragoste. 

După ce a ajuns la spital cu răni destul de serioase, se pare că, potrivit Antena Stars, Daniela Crudu a fost externată, iar în aceste momente se află în locuința tatălui său acolo unde în continuare primește îngrijiri medicale, dar și unde se poate odihni după incidentul prin care a trecut. 

Vedeta va avea nevoie de câteva zile de repaus, iar ulterior va ieși și va acorda primele declarații referitoare la ceea ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și iubitul său și care au fost motivele pentru care s-a ajuns la bătaie. 

Poliția în continuare cercetează acest caz, dar Daniela Crudu nu a depus plângere împotriva bărbatului pe motivul de a nu-i face probleme.

"Probabil îi este milă şi nu vrea să îi creeze probleme. Ştiţi cum e Daniela, are grijă de toată lumea să fie bine. Daniela a fost externată, nu a avut nevoie de spitalizare. Nu are nimic intern. Are la faţă şi la picioare cred că de când a mers fără pantofi. Nu are traumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat şi vânăt şi nasul umflat, vânăt şi puţin fisurat. Trebuie să mergem la doctorul ei", a povestit Ana Crudu, sora acesteia. 

Iubitul vedetei s-a întors la locuința unde locuia cu aceasta pentru a-și lua hainele și bagajele, iar pentru că s-a emis un ordin de restricție pe numele lui, acesta a fost nevoit să fie escortat de către polițiști. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro