Iubitul Cruduţei, scandal în faţa blocului! Sora brunetei şi partenerul acesteia au intervenit! Ce i-au cerut / VIDEO PAPARAZZI

+2 click pentru
galerie

În timp ce Daniela Crudu se află în spital, iubitul ei, cel care ar fi şi vinovat de diagnosticul crunt pus de medici, a făcut show în faţa blocului vedetei! Show, adică... scandal! La faţa locului au intervenit sora brunetei şi partenerul ei, pentru a calma spirile. Au reuşit oare? Paparazzii Spynews.ro au surprins tot!

Paparazzii Spynews.ro au mers pe urmele iubitului Danielei Crudu şi l-au surprins în faţa blocului în care locuieşte bruneta. Bărbatul a făcut scandal şi, la un moment dat, s-a căţărat pe balustradă, pentru a ajunge la fereastra apartamentului. A dat cu palma în geam, poate-poate îl bagă cineva în seamă. 

Ei bine, apoi s-a dus la autoturism, unde, cu calm, şi-a aranjat geaca pe umeraş. La scurt timp, au apărut şi sora Danielei, însoţită de iubit. Presupusul agresor al brunetei a purtat o conversaţie cu cei doi. Paparazzi Spynews.ro au surprins şi momentul în care iubitul Cruduţei l-a împins pe partenerul surorii vedetei, pentru a se da din calea lui. 

Ana Crudu şi iubitul i-au cerut bărbatului telefonul Danielei, care se află la el. Individul a refuzat să înapoieze device-ul.

După discuţii aprinse, Ana Crudu cu iubitul pleacă, iar presupusul agresor rămâne în autoturism.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro