Iubitul Cruduţei, scandal în faţa blocului! Sora brunetei şi partenerul acesteia au intervenit! Ce i-au cerut / VIDEO PAPARAZZI

+2 click pentru
galerie

În timp ce Daniela Crudu se află în spital, iubitul ei, cel care ar fi şi vinovat de diagnosticul crunt pus de medici, a făcut show în faţa blocului vedetei! Show, adică... scandal! La faţa locului au intervenit sora brunetei şi partenerul ei, pentru a calma spirile. Au reuşit oare? Paparazzii Spynews.ro au surprins tot!

Paparazzii Spynews.ro au mers pe urmele iubitului Danielei Crudu şi l-au surprins în faţa blocului în care locuieşte bruneta. Bărbatul a făcut scandal şi, la un moment dat, s-a căţărat pe balustradă, pentru a ajunge la fereastra apartamentului. A dat cu palma în geam, poate-poate îl bagă cineva în seamă. 

Ei bine, apoi s-a dus la autoturism, unde, cu calm, şi-a aranjat geaca pe umeraş. La scurt timp, au apărut şi sora Danielei, însoţită de iubit. Presupusul agresor al brunetei a purtat o conversaţie cu cei doi. Paparazzi Spynews.ro au surprins şi momentul în care iubitul Cruduţei l-a împins pe partenerul surorii vedetei, pentru a se da din calea lui. 

Ana Crudu şi iubitul i-au cerut bărbatului telefonul Danielei, care se află la el. Individul a refuzat să înapoieze device-ul.

După discuţii aprinse, Ana Crudu cu iubitul pleacă, iar presupusul agresor rămâne în autoturism.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro