Ozana Barabancea a luat o decizie radicală! S-a hotărât să facă asta atunci când a realizat că a trecut de jumătatea vieţii

+3 click pentru
galerie

Invitată la "Refresh by Oana Turcu", emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 15.45, la Antena Stars, Ozana Barabancea mărturiseşte că a decis să-şi schimbe viaţa radical, de când a constatat că a trecut de jumătatea existenţei sale.

"Eu consider că vârsta este o chestie pur şi simplu de cifră. Eu mă simt tânără, liniştită, calmă... Şi acuma ce crezi, că dacă m-am operat, o să rămân slabă şi frumoasă toată viaţa, dacă nu sunt disciplinată? E vorba despre disciplină, până la urmă! Trei mese pe zi, din cinci în cinci ore. Punct! Şi apă, slavă Domnului!", declară Ozana Barabancea.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 15.45, la "Refresh by Oana Turcu", pe Antena Stars!

Artista explică, însă, că nici apa nu trebuie băută oricum. "Dimineaţa mănânc avocado cu un ou fiert. Mănânci încet, nu bei apă. Ori bei înainte de a mânca, nu bei în timpul mesei sau după masă, 30 de minute. Mănânc încet. Să nu te grăbeşti la masă, să respecţi masa! Mâncatul la masă este foarte important. Noi trăim într-o lume foarte grabită. Nu ştiu dupa ce alergăm, dar această lipsă de respect faţă de masă duce la foarte multe neajunsuri, inclusiv la boli, la stres. (...) Cel mai preţios este timpul, poţi să ai toţi banii din lume, dacă nu ai timp pentru tine, eşti un om sărac! (...) Mi-am dat seama că o ia clepsidra invers. La 50 de ani nu mai eşti ca la 25, dar capeţi înţelepciune şi asta ţine de conştientizare şi atunci îmi iau timp, eu cu mine. (...) Am decis, pentru că am trecut de jumătatea vieţii, să mă respect şi să îmi iau timp pentru mine. Inclusiv de-a lungul celor 24 de ore ale unei zile, să îmi iau timp pentru mine, timp de citit, timp de plimbat, timp de rugăciune, timp... eu cu mine...”, declară artista.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro