PAPARAZZI / Mihai Bobonete, gest deplasat, în public! Ce-ai făcut, Bobiţă?!

Actorul Mihai Bobonete a comis-o grav, în public, iar gestul incredibil a fost surprins de paparazzii SPYNEWS.

“Bobiţă” - care în numerele sale de stand-up comedy susţine că este un şofer model şi că are un dinte împotriva inconştienţilor care încalcă regulile de circulaţie - a intrat în rândul “şmecherilor”. Fost posesor de SUV, actorul Mihai Bobonete conduce, mai nou, un bolid american cu o herghelie de cai putere sub capotă, “muscle car” ce atrage privirile pasionaţilor de maşini. Bolidul a venit, se pare, la pachet cu tupeul, fiindcă, zilele trecute, “Bobiţă” a fost surprins într-o ipostază delicată. După ce a trecut pe la o clinică, de unde a ridicat o pereche de ochelari, actorul a ajuns într-o intersecţie în care trona un indicator cât toate zilele: “Obligatoriu la dreapta”.

 

Numai că “Bobiţă” avea treabă în stânga… Şi, cum bolidul consumă două găleţi de benzină la suta de kilometri, pentru a face economie, actorul a decis să nu meargă la dreapta, pentru a căuta un sens giratoriu sau o intersecţie unde putea întoarce regulamentar. Aşa că s-a apucat să semnalizeze că va vira la stânga şi că va “tăia” linia dublă continuă. A aşteptat momentul potrivit, s-a apropiat de linia continuă, blocând două benzi, iar când a considerat că se poate strecura, a demarat în trombă.

Faptul că a trecut peste linia continuă l-a ajutat pe actor să ajungă mult mai devreme la destinaţie, adică la şcoala copilului. Aşa că “Bobiţă” s-a pus pe aşteptat… La un moment dat, şi-a făcut apariţia Bobonete Jr., care a urcat în maşină, apoi cei doi au plecat spre casă, pe drum discutând, probabil, despre şcoală şi despre “oamenii răi care încalcă legea”.


facebook whatsapp twitter pinterest