Mamă şi tată, bătuţi de propriul fiu până la leşin. "Ne-a ameninţat că ne omoară" / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Mamă şi tată, bătuţi de propriul fiu până la leşin. "Ne-a ameninţat că ne omoară" / VIDEO © Captură

O femeie își acuză fiul că ar fi bătută-o până la leșin. Tânărul în vârstă de 27 de ani ar fi văzut negru în fața ochilor, atunci când mama lui ar fi refuzat să îi dea bani de băutură.

Acela ar fi fost momentul în care băiatul ar fi intrat cu toporul în casa părinţilor săi. Mai mult decât atât, tânărul şi-ar fi bătut şi tatăl, acuză acesta. Cei doi părinţi, speriaţi de moarte de fiul lor, au fost invitaţi la Acces Direct, unde au povestit drama prin care trec din cauza viciului fiului lor.

Maria şi Marian Nicolae sunt doi părinţi buni şi iubitori. Şi-au făcut băiatul mare, însă acesta, în loc să le mulţumească celor doi pentru tot ce au făcut pentru el, a decis să se răzbune pe ei pentru că nu-i dau bani de alcool. Cei doi părinţi au povestit că fiul lor are 27 de ani şi are serviciu, însă toţi banii se duc pe băutură, astfel că atunci când rămâne lefter merge să le ceară lor. În plus, pentru că femeia a refuzat să-i dea bani pentru alcool s-a ales că o bătaie serioasă chiar din partea celui pe care l-a adus pe lume.

De asemenea, deşi situaţia este una gravă, mama tânărului spune că nu l-a dat pe mâna Poliţiei de teamă ca nu cumva acesta să nu se răzbune pe ei, mai ales că tânărul şi-ar fi ameninţat părinţii cu moartea.

"Are serviciu, dar banii îi cheltuie pe băutură şi vine apoi să ne ceară bani de băutură. De la 20 de ani ne chinuie aşa, de când s-a căsătorit. El nu are copil, soţia lui are copil. Poliţia ne-a spus să nu spunem nimic, că nu are multe abateri. Ieri au venit şi de la Primărie şi ne-au spus să nu spunem nimic. Copiii au sunat la 112. Nu vreau să-l aresteze, că mi-e frică când iese din închisoare să nu ne facă ceva, că ne-a ameninţat deja că ne omoară", a spus mama tânărului.

În emisiune a intervenit şi fiul celor doi, care a ţinut să-şi spună propria variantă. Bărbatul spune că nimic din ceea ce spun cei care i-au dat viaţă nu este adevărat . "Nu o mai consider mamă pentru că vrea să mă bage la puşcărie", a spus tânărul de 27 de ani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro