Părinții Luizei Melencu, șoc total! Mesajul primit din partea adolescentei răpite de Gheorghe Dincă: "Pot fi contactată"

Părinții Luizei Melencu, șoc total! Mesajul primit din partea adolescentei răpite de Gheorghe Dincă: "Pot fi contactată" © Arhiva

Părinții Luizei Melencu, fata pe care criminalul din Caracal a mărturisit că a ucis-o, trăiesc zilnic cu speranța că fiica lor este în viață. Telefonul adolescentei a fost reactivat recent, iar rudele ai au trăit un adevărat șoc.

Ieri după-amiază, de pe telefonul Luizei Melencu a fost un mesaj  care i-a pus pe toți pe gânduri. "Acum pot fi contactată pe mobil." Mesajul pare a fi prestabilit și nu trimis de cineva în mod voit. Chiar și așa, mama Luizei Melencu a alergat într-un suflet la poliție, acolo unde le-a arătat polițiștilor mesajul în cauză. Aceștia nu cred că Luiza ar fi trimis mesajul.

"Concret, nimic. Despre telefon nimic, despre whatsapp nimic, deci totul zero", a declarat Monica Melencu, conform stirilekanald.ro.

Noi fragmente osoase, găsite acasă la Gheorghe Dincă

Noile fragmente osoase nu par a fi umane, scrie mediafax.ro. Procurorii au decis să le trimită la expertiză pentru a se stabili cu exactitate de unde provin. În plus, astăzi se va decide dacă va fi spart peretele proaspăt zidit din casa lui Gheorghe Dincă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro